Posto na mom autu nemam prednje maglenke, resio sam da to pokusam izvesti u samostalnoj reziji ali da sve bude po PS.
Posle malo listanja neta i delimicnog pregleda instalacije dosao sam do zakljucka da mi nedostaje:
- maglenke (to bih nabavio preko e-bay ili ovde negde polovne ali citave)
 (to bih nabavio preko e-bay ili ovde negde polovne ali citave)
- taster za ukljucivanje (ali moram takoder promeniti i celu konzolu sa tasterima za maglenke i podesavanje retrovizora jer mi fali rupa za taj taster 
   )
 )
- rele J40??
- instalacija u prednjem blatobranu za maglenke (to cu sutra proveriti da li postoji ili ne)
A sva ostala instalacija u autu bi trebala da je izvedena.
Da li neko ima neki savet u vezi cele price ili neku ispravku u mojim predpostavkama? Da li mozda neko zna gde ima neka rashodovana 156-ica na kojoj mogu pogledati za ove delove sto mi nedostaju?
					Posle malo listanja neta i delimicnog pregleda instalacije dosao sam do zakljucka da mi nedostaje:
- maglenke
 (to bih nabavio preko e-bay ili ovde negde polovne ali citave)
 (to bih nabavio preko e-bay ili ovde negde polovne ali citave)- taster za ukljucivanje (ali moram takoder promeniti i celu konzolu sa tasterima za maglenke i podesavanje retrovizora jer mi fali rupa za taj taster

)
 )- rele J40??
- instalacija u prednjem blatobranu za maglenke (to cu sutra proveriti da li postoji ili ne)
A sva ostala instalacija u autu bi trebala da je izvedena.
Da li neko ima neki savet u vezi cele price ili neku ispravku u mojim predpostavkama? Da li mozda neko zna gde ima neka rashodovana 156-ica na kojoj mogu pogledati za ove delove sto mi nedostaju?

. Naravno da sam rad da prodjem sto jeftinije. A jel Dexy isto ugradjivao maglenke od nule ili je samo menjao napukle?
 . Naravno da sam rad da prodjem sto jeftinije. A jel Dexy isto ugradjivao maglenke od nule ili je samo menjao napukle?

).Mislim da mu je i majstor savetovao da se ne petlja sa naknadnim provlacenjem instalacije. Treba proveriti, mozda tvoj auto ima instalaciju, tako da ugradnja bila  lagana operacija. Videcu se kasnije sa njim pa cu ti javiti ukoliko saznam jos nesto.
 ).Mislim da mu je i majstor savetovao da se ne petlja sa naknadnim provlacenjem instalacije. Treba proveriti, mozda tvoj auto ima instalaciju, tako da ugradnja bila  lagana operacija. Videcu se kasnije sa njim pa cu ti javiti ukoliko saznam jos nesto. 

Comment