gde niklovati????

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BaneBRE
    CBC Veteran
    • 21.11.2006
    • 100
    • blok 45 nbg

gde niklovati????

e pa ovako... imam minija i raskupusan je skroz, uradjena limarija bla bla... sad doslo na red niklovanje ili hromiranje.... sta mi savetujete od ovoga? kolko kosta i gde je povoljno odraditi isto?

treba da se hromiraju branici, maska, rozetne farova, postolje stopaljki i brave
    a sta sam ja, WeWeRiCa a?
  • Milos
    CBC Senator XXL
    • 12.05.2005
    • 700
    • Beograd, carraburma

probaj: http://www.hemija.co.yu/despro/

Comment

• Lanee
      CBC Senator XXL
      • 30.11.2006
      • 488
      • Beograd

hmm ne znam da li adekvatno mogu da ti pomognem
      ali, moj drugar je hromirao neke delove (8 shiplki duzine 15 cm precnika 2 cm) u jednoj musavoj radnji na vracharu malo iznad kafe skvera i chobanovog odmora

i sve to ga je koshtalo 150 dinara

to je neka radnja za povrshinsku zashtitu i oni te kade sa hemikalijama i rade sve i svashta ali nisu specijalizovani za delove za kola

mogu ako te interesuje da se raspitam za broj i adresu pa da odesh i pitash

a ono shto sigurno znam da to neko radi u shapcu ili/i valjevu bem li ga jer je tamo moj drugar neshto za firmu hromirao mogu da se raspitam

p.s. sad sam video sajt od gore napomenutog posta i video da je to bash ta radnja, pa ako si bio javi ostalima da li je moguce hromiranje nechega za kola tipa felni ....
      Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
      To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino

Comment

• Transporter
        CBC Senator XXL
        • 12.03.2006
        • 568
        • Avala BGD

Evo ja sam ovo copy/pasteovao sa nekog foruma jos davno, cuvao sam ga jer nikada se ne zna kada moze da zatreba , zamolio bih te da javis samo sta i kako funkcionise, koliko kosta isl. posto i ja imam u planu ,ali tek kasnije na leto da radim nesto pa cisto da znam sta me ceka ! Hvala

1. mesto za hromiranjepro "Galvano", filipa kljajica na pocetku-gradic pejton

2.mesto za hromiranje na batajnickom drumu, od beograda sa leve strane posle Ball Packing-a. Krug Elektronske industrije, na suprotnoj strani fabrickoog kruga. Preko puta ulaza u Alcatel Pupin telekom. Prati tablu za plastifikaciju, jer su vrata do vrata. Na zidu hangara cetkom ispisano plastifikacija. Ne mozes da omanes.

DES GALVANIZACIJA
        Kajmakcalanska 43 telefon 011/ 2401-380
        a cena hromiranja je 45 din/dm2

Comment

Working...
        X