Turtle Wax Color Back Metallic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ilkebgd
    CBC Član
    • 29.08.2006
    • 59
    • BG

Turtle Wax Color Back Metallic

Procitao sam top temu i jos par slicnih tema, ali koliko su mi pomogle toliko su me i zbunile pa moram ovu da postavim.

Kupio sam proizvod iz naslova. Sta u stvari predstavlja taj "restorator boje"- je li to polir pasta ili nije? nervira me sto nigde explicitno ne pise na njemu ni da je polir pasta ni sta je... Procitao sam u top temi (a i pise u uputstvu) da je pozeljno posle 2 nedelje primeniti TW Wax original, a opet neko je i napisao da nije neophodno. Da li ovaj proizvod ima i zastitno dejstvo ili nema?

Takodje, posto sam procitao 2 oprecna iskustva sa ovim proizvodom,ne znam sta da mislim. da li ima jos nekoga ko ga je koristio i kako se pokazao?

cime je najbolje primeniti isti- da li krpom (i od kog materijala) ili ipak da kupim neki od onih sundjera za poliranje?
    Fiat Punto Mk.2 1.2 8V
  • Blackeyed
    CBC Senator XXL
    • 06.07.2005
    • 402
    • Novi Sad

To nije polir pasta!

Color Back sluzi da rastvori i skine oksidirani sloj boje. Ukoliko je boja OK nije izoksidirala nista se ne desava, neces nista pokvariti. Ja sam radio sa Color Back ali za obicnu farbu ne ovaj metalic. Iz mog iskustva ne mozes nista zajebati, tamo gde je farba izmatirala i izoksidirala on ce da odradi svoj posao, tamo gde je farba zdrava nista neces pokvariti.

Ja sam to radio sa obicnom pamucnom majcom. Prvo sam auto odradio sa Color Back a zatim TW Original Pasta (isto, stare pamucne majce i cepaj). Meni je odlicno odradi posao.

Cak ni TW Original Pasta koja je polir pasta je tako blago abrazivna da se bas, bas treba covek potruditi da nesto za****.
    "You are reading this for the wrong reason..."

ENDYMION, Dan Simmons

Comment

Working...
    X