Tapaciranje zadnje police (zatvaranje rupa od zvucnika)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Bane R
    CBC Senator XXL
    • 27.03.2006
    • 1769
    • Beograd

Tapaciranje zadnje police (zatvaranje rupa od zvucnika)

Treba mi neko ko će da zatvori isečene rupe od zvučnika na zadnjoj polici i, kapiram, da presvuče nečim tu policu da koliko-toliko liči na original.

Znate li gde mogu ovo da uradim i koliko će da košta?

Postoji mogućnost i da potražim na otpadima neisečenu policu, tako da ne morate to da mi savetujete, imam i to na umu, hvala

Takođe, hoću da presvučem i zadnju klupu. Napomena da je klupa običnog pravougaonog oblika i veličine jedno 150x50cm i fabrički je skaj na njoj. Znači ništa komplikovano kako po pitanju oblika, tako po pitanju materijala.

Takođe, gde bi ovo mogao da uradim i koliko bi koštalo.

Hvala puno
  • dfast
    CBC Senator XXL
    • 26.05.2005
    • 1302
    • Hoofddorp NL /Bgd

Rupe u polici mozes da zatvoris nekim poklopcima za zvucnike, jer je to jeftinije resenje a estetski prolazi. Ako vec tapaciras i sediste onda mozes to u jednom trosku i izgledace sigurno bolje.
    Nije toliko komplikovano ako imas nekog ko zna da koristi sivacu masinu jos bolje. Stari skaj se skine i po njemu se sasije nova navlaka. To je najjeftinije, tapetari su inace skupi a imas ih u halo oglasima dosta.

Comment

• Bane R
      CBC Senator XXL
      • 27.03.2006
      • 1769
      • Beograd

Hvala. Mislim, jasno je sve meni to, al ipak moram da pitam za cene, da bi stekao neki utisak koliko je to "skupo"

Comment

• gille
        CBC Senator XXL
        • 24.09.2006
        • 593
        • Belgrado

Presvlačenje sedišta ovde ili ovde, a za policu nemam pojma

Comment

• NemaN
          CBC Senator XXL
          • 29.11.2004
          • 1560
          • munze

pricao mi je Pinhead da ima nekog za tapaciranje sedista !

zovi njega pa vidi sa tim likom kaze da je je bolji od ovih u autosportu...
          I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• Bane R
            CBC Senator XXL
            • 27.03.2006
            • 1769
            • Beograd

Hvala. Za sedišta znam i ja. Klupu ću najverovatnije sam da uradim. A za zadnju policu i dalje ne znam (neću nikoga da zovem dok ne prođu praznici).

Comment

• prebo
              CBC Početnik
              • 26.03.2007
              • 5

ja sam presvlacio sa eko kozom, majstor mi je uzeo 1500din sobzirom da ima rupe za 4 elipse i jedna ukrasna rupa sa nitnama oko nje,eko koza sam kupio sam 490din 1mx1.3m,kad sam video kako je uradio mogo sam i sam pa sam stranice sam tapacirao izgleda ok

Comment

• spaske34
                CBC Član
                • 13.02.2007
                • 21
                • Beograd, Voždovac

Tapaciranje zadnje police

Kad si već sam to uradio i izgleda OK ajde stavi neku sliku da i mi malo uživamo i ako možeš napiši neki sled događaja kada si radio. Moglo bi nekom od nas da koristi, pa da pokuša i sam.
                Volim BMW, ali ne nađoh još dobar a jeftin

Comment

Working...
                X