Dilema koja traje.... Obojiti centralnu konzolu (delove) od Punta 1 u boju karoserije ili u srebrnu. Imajte u vidu da je umesto patosnica rebrasti aluminijum.
Farbanje centralne konzole
Collapse
X
-
...
Pitanje glasi: da li da obojim delove centralne konzole (sve osim ventilacionog dela i prekidača koji ostaju u crnoj boji) u plavu (boja karoserije) ili u srebrnu. Hteo sam da dobijem hrom efekat ali sam čuo da je gotovo nemoguće. Zato prelazim na srebrnu ili plavu.Ludo i brzo...
Comment
-
-
-
.
Brabusova je ispala sjajno. Tako nešto je i meni u glavi. Pitanje za Brabusa je čime je farbao? Ima li neke podloge ili je čisto prešpricano. Mislim da bi bilo dobro da moja bude siva jer je moja zamisao sledeća: aluminijum umesto patosnica, siva konzola , ručica menjača,ručna i volan sivi, a tapaciranje vrata bi bilo u plavoj boji. Mislim da bi imalo smisla i da ne bi bilo bas kičasto. Šta ostali misle?Ludo i brzo...
Comment
-
-
Radjeno je klasicnom metalik bojom za kola. Ispod je bio plastic prejmer. Uradio ga je profesionalni farbar, trebalo mi je oko 100ml seta farbe koliko znam. Uradio sam ga u kombinaciji sa retrovizorima spoljnim (isto plasticnim).
Pre toga sam sam radio auto lakom u spreju i podlogom za plastiku isto u spreju i ispalo je G O V N O....ne preporucujem
Mislim da to sto si rekao zvuci dobro
Daj nam update kako napreduju radovi
Comment
-
Comment