djordje 063395291 medak ako nema napravi moze i u boji
Ko stavlja ogledala na retrovizore?
Collapse
X
-
Bio sam kod lika skroz bezveze ali posto sam se uverio u kvalitet izrade i materijala zamenih oba stakla na spoljnim retrovizorima.
Ja sam zadovoljan i bojom stakla,a i njegove funkcionalnosti po pitanju mrtvog ugla!
Sve pohvale za decka koji se spominje u poruci iznad moje!Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Hehe... Srećom je bio desni (a imao sam G2 1.6d koji fabrički nije imao desni retrovizor) i donekle srećom je na njega stavljeno obično ogledalo za brijanje. Problem je davno rešen tako što sam preko eMa naručio ogledalo retrovizora koje je kao fabričko (umanjuje) i staje ko **** na nošu i još uz njega dobiješ i foliju koja lepi sa obe strane i sve se to lako i lepo promeni u roku od 10 minuta
...
Comment
-
-
@Bane
Nisi napisao za koji ti auto treba. Ako je za tog Civica '98, mogu da ti kazem moje iskustvo posto vozim Rovera 400 '98, koji je, znas vec, isti djavo.
Cale je odvalio ceo levi retrovizor, da je bio kompletno neupotrebljiv. Nov mu dodje preko 70-80e. Mi smo nasli na Roverovom auto-otpadu, na Umci, u perfektnom stanju za 50e. Ako ti treba staklo samo, cenim da ces proci dosta jeftinije. Javi ako hoces, da potrazim fon, da se raspitas.Realno...
Comment
-
Comment