Legalno zatamljivanje stakala??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

Od 70 do 120e u zavisnosti od velicine i oblika stakala.

Almeru sam radio pre 3 god i jos uvek nema nigde ni mikrona vazduha. Tako je za sada i na Hondi. Nema sertifikata, ali su folije i rad vrhunskog kvaliteta.
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• GT
      CBC Senator XXL
      • 01.12.2006
      • 337
      • Beograd

Danas pored mene staje neki lik sa Audi A6 cini mi se i ja ga pitam jesu li mu to folije, a on kaze da 100% nazad i 75% napred! Pitam ga da li sme tako i da li ga policija nesto pita, kaze kako ko i sve zavisi, kao platis im i oni te puste!

Sve u svemu divca koliko ja vidim, a i nikako me ne interesuju te crne "mafia" folije, mozda ako ima neka plavicasta varijanta kao svojevremeno na Alfi 155, to je verovatno ne vise od 15% zatamnjenja, znaci iznutra se ne primecuje, osim sto ti je lakse i danju i nocu, a spolja vidis samo smekerski plavicasta stakla!
      "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."

Comment

• NemaN
        CBC Senator XXL
        • 29.11.2004
        • 1560
        • munze

taj tint u boji je popularan do 00 u usa samo sto kod nas imas da kupis te folije ali kad pogledas iynutra vidis sve u boji sto ne treba da bude slucaj....
        I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• GT
          CBC Senator XXL
          • 01.12.2006
          • 337
          • Beograd

To sam i ja mislio, ali udjes u jednu od tih 155 koje imaju ta tonirana stakla i ne osecas nikakvu promenu, tek kad otvoris prozor! Znaci sve je normalno, pa cak i kad uporedis sa otvorenim prozorom sve je i dalje normalno, samo malo drugacije!
          Ali nocu dosta stiti od dugih svetala, danju isto tako, samo da se razumemo sto se mene tice ne zelim da napravim tenk, vec da se malo sklonim od sunca i da to ima nekog stila sto ne verujem da cu dobiti sa crnim 100% zatamnjenjem!
          "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."

Comment

Working...
          X