Da li neko zna gde mogu u Beogradu da kupim originalnu farbu za moju 145? Nedavno me je neki bilmez udario i morao sam da je sredjujem. Majstor kupio farbu po sifri ali se razlikuje za nijansu od stare farbe. Raspitujuci se sam shvato da ce se to obavezno desiti ako ne kupim farbu Herberts Automotive Systems, Koja uzgred i pise na gepeku pored sifre. Pa elem, gde je mogu naci????
Original auto boja?
Collapse
X
-
http://www.uniquecarsandparts.com.au/co ... _romeo.htm
pogledaj za sebe sifru, pa potrazi Max Mayer ili PPG, Herbertu ces tesko naci. najbolje ti je da odes gde muckaju boje. poneses vratanca od cepa za nalivanje benzina kao mustru, kazes im sifru za osnovu a oni znaju kako da je "izblede" laicki receno da bude ista kao tvoja.
pozdrav
P.S. nemam telefone pri ruci okacicu ti sutra kome da se javis..
-
-
Original ne verujem da ces naci, a ako hoces da ti naprave boju slobodno idi u Lekler. Nalaze se u Djordja Kratovca 50, kod Dusanovacke poste. Meni su pravili boju za bar 10 automobila i savrseno pogadjaju nijansu. Najbolje da odes sa autom, ali mozes i samo poklopac da odneses. Ako odlucis da ides a ne znas gde je kazi pa cu ti tacno objasniti.
Comment
-
Comment