Da li neko zan neku radionicu koja pravi custom delove iz plastike, FG ili CF?
custom detalji iz plastike ili sl.
Collapse
X
-
"zensko si brate"
Some people are wise and some.. Otherwise..
Comment
-
-
Originally posted by Dutchmanshta te konkretno zanima od plastike mozda mogu da ti pomognem
Boost or bust...
Comment
-
-
pa to cu ja da ti odradim za 20 eura moze tapacirano u skaj 5 eura ili farbano u boju po zelji - ima i plastik granulater efect da izgleda ko rapava plastika ili cak mat crna plastika itd itd to je od 10-20 eura sve zavisi od boje
znachi umesto ventilacije da ubacish dva sata nishta prostije , ja mislio zupchanici neke munje i tako to ....
ovo je prosto ko pasulj .... chak mislim da bi bolje izgledalo da je ispupcheno tj da su satovi okrenuti malo ka vozachu i da stoje uspravno , poshto se ovako nece videti na suncu...
pozdravPrevelika slika u potpisu!
Comment
-
-
Ja bi da to bude iste boje kao i orginal ventilacija, sjajno crna. Koliko sam ja ukapirao da bi se to napravilo treba imati ceo blok ventilacije. Ima 2 varijante da se kupi u Bgd ili da ga ja ovde kupim (30eura polovan) i posaljem za Bgd.
Sto se tice ideje da budu malo okrenuti prema vozackom mestu, odlicna je i slazem se.
Ja mislim da kupim cajgere od 52mm, da li mislis da ima razlike u sic mestima medju raznim cajgerima? I da li treba slati i cajgere.
U tom slucaju bi zakazao i drzac za 3 cajgera, sa istim dizajnom-malo udubljeno i okrenuto prema vozacu (na levo i na gore) s' obzirom da bi ovaj drzac hteo d bude ispod radija.
Nisam razumeo sto se tice cene i vrste materijala i boje. Jel' cena 20 Eura?
Koji nam je sledeci korakBoost or bust...
Comment
-
-
sjajno crna 20+10farbanje = 30 eura ali moram da imam uzorak ili ti taj blok ventilacije koji ce da se prebudzi i cajgere da ne bi bilo posle iznenadjenja i to je sve.
sad me zanima za koji je to auto ... da pogledam da li je neophodno da kupujesh taj ventilacioni deo ili ti ocesh da imash oreginal u rezervi za svaki slucaj... i odakle si ????Prevelika slika u potpisu!
Comment
-
-
Evo,ako treba,posto je Nenad iz daleka iz Moskve mozemo se dogovoriti,da ako treba da Dutch na nekom od skupova (a i ako bude neko od na na relaciji BG-NS)izmeri i vidi sve (ako nema nekog mozda drugog sa B5),a mogu ti ja to mozda proslediti za Moskvu-cale mi sutra dolazi i ovde je dve nedelje,drug dolazi 26-og i takodje ce biti jedno dve nedelje,tako da u narednih mesec dana mogu ti obezbediti dostavu
Comment
-
-
Ja sam za. Kao sto je glogi rekao kola su Passat B5, polovan deo ovde u Moskvi kosta 30 Eura znaci da novi ceo kosta oko 50-60 Evra kod dilera
Broj 12 na crtezu treba samo videti pri kupovini kod dilera koi mu je kataloski broj tacan, zato sto imaju 5 raznih kataloskih brojeva za ovaj deo.
Boost or bust...
Comment
-
-
Ajd reci mi kako se to zove tacno (ja sam to ovih dana farbao ali niko me nije shvatao sta),pa cu ja okrenuti jedan broj da vidim,nije VW diler ali imaju svasta za sva kola.
Da jos nesto da li ste upuceni,kako izgleda vetilator kad se skine?Kao prvo jebada ga je skinuti,ja sam se mucio prilicno,nisam mogao sam da provalim dok nisam procitao (Nenade ima objasnjenje na nekom od ona dva ruska Passat Cluba).Kad se skine ostaje "okvir" i usmerivaci vazduha koji su povezani na ostalu konstrukciju,mislim da je dovoljansamo okvir na koji bi Dutch nadogradio to sta ti treba
Comment
-
-
glogi,
kako si rekao i jos treba samo blokirati levi ventilacioni otvor, tj. preusmeriti sva vazduh na desni- to nije problem, samo se zatvori neim rupa.
Sto se ticae nazive na ruskom je to soplo vazduhovoda, ne znam na SprskomBoost or bust...
Comment
-
Comment