Originally posted by cuore sportivo
Alfa Romeo 164.......doterivanje izgleda
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Slike cu ovih dana da postavim.Imam neke i sada ali su loseg kvaliteta.
Inace Alfa je 1962 ccm,148 ks,crna metalik,sa sivim branicima.Nemam neku zelju da tjuniram motor,jer i ovako ide kao zmaj.
Losa iskustva sa koznim sedistima........u 33 sam ih imao.Slicna ovima koje imam sada(ali van auta).Prijatelju upalis se leti,smrznes zimi.
Burazer ima u 166 kozna,sa grejacima,i uvek kada sedne u moj auto koji ima obicna sa dobrim presvlakama,kaze kako mu je milina...
Licno ih nevolim(mislim na kozna sedista),a ako neko voli i zeli ih ,neka me kontaktira.
Comment
-
-
Jos mi je nesto palo na pamet vezano za model 164.
Kao sto znamo ona ima otvaranje gepeka iznutra a i spolja pomocu kljuca.
Sta mislite o tome da se unutra u gepeku ugrade jedan ili dva,podizaca hirdaulicna(ao sto su ona kod haube),kako bi to izgledalo?
Da ne odem mnogo pa d apocnem da razmisljam o motoru za zatvaranje gepeka................hehehe
Comment
-
-
Nepotrebno! Veliki posao,a efekat nikakav.Usresredi se na te hrom detalje,spojler i eventualno felne 17(ne znam koje imas trenutno).
Sedista ostavi sa strane mozda mi zatrebaju.
Comment
-
-
Originally posted by cuore sportivoa u vezi gepeka..............svasta dokonom coveku prodje kroz glavu...........
Comment
-
-
Prvo da te pozdravim,drago mi je da nam je ekipa ovako brojna i mocna...jos malo pa cemo imati i ceo tim sa 11 igracha
Kad sam procitao ovo za farove htedoh da pitam da li neko zna da mi kaze jel mogu u moju 156-icu da stavim neke jache halogene sijalice?Koje su jacine ove po defaultu? i koliko jache mogu da stavim ...i naravno koliko bi me to otprilike kostalo?
Ako neko ima neki info...nek kucne
Pozdrav
Comment
-
-
Svako okupljanje se najavi ovde na forumu.Da ne bi isli previse u off,sve ono sto te zanima pitaj u It. delu foruma.
Comment
-
Comment