Gde kupiti drvenu rucicu menjaca i navlaku za volan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Marko001
    CBC Senator XXL
    • 09.09.2006
    • 1070
    • Belgrade

Gde kupiti drvenu rucicu menjaca i navlaku za volan?

Gde kupiti drvenu rucicu menjaca i navlaku za volan onako sa imitacijom drveta da bi se slagala sa rucicom menjaca?

Koje su cene otprilike?

Kako se menja rucica menjaca odnosno samo "glava", "babuska" ili kako se vec kaze
  • prolupator
    CBC Senator XXL
    • 02.09.2005
    • 3968
    • Zemun

U bilo kojoj radnji sa auto kozmetikom. Idi u najvecu koju mozes da nadjes ili u par komada pa vidi.. Cene ? Od par stotina dinara pa na vise.
    Bolje bi bilo da uzmes ceo volan, ako vec zelis komplet... Plasticna navlaka u boji drveta? Ne hvala
    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Marko001
      CBC Senator XXL
      • 09.09.2006
      • 1070
      • Belgrade

Pa nema bas u svakoj radnji,daleko od toga. ja sam gledao na nekoliko mesta i imaju sve neke rucice u fazonu kao za auto trke, plasticne, pa neke metalik itd, a nigde drvenu. a navlake za volan imaju od obicnog sundjera u raznim bojama, pa imaju isto neke od gume/plastike, sta li je evc crne, crveno-zute,sarene itd, ali nigde da nadjem navlaku sa imitacijom drveta.

Sto se tice zamene volana svakako da bi najbolje isao drveni volan sa drvenom rucicom, ali ne verujem da cu menjati volan posto imam air bag, a i ko da se zeza da menja volan cak i da nemam air bag. a te navlake sa imitacijom drveta sam vidjao cak i na skupljim automobilima i ima ih koje dosta lepo izgledaju. bas sam juce video jednu ima gore i dole imitaciju drveta a sa strana je sivkasto-crna...

jel znas neku konkretnu radnju gde to ima da se kupi i koje su uopste velike radnje?

ja do sad nisam nikad kupovao nista vezano za "styling" pa nemam pojma. bio sam na sajtu ganglanda ali i oni furaju sve neki racing fazon/look, nema ni drvenih rucica ni navlake, barem ne na sajtu i u onim njihovim reklamama u novinama...

Comment

• prolupator
        CBC Senator XXL
        • 02.09.2005
        • 3968
        • Zemun

Ima na Crvenom Krstu neka velika radnja, sad ne mogu da se setim kako se zove... valjda ce se setiti neko od clanova? Da li je AP Sport ?

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Kanarinac
          CBC Senator XXL
          • 08.10.2004
          • 2870
          • BG,Weedikovac

Mislim da je auto sport a mozhda je i ap sport.
          Mislim da tih ruchica ima na bubnju prodaje jedan matori.Ima kozhne i drvene pa probaj tamo da pogledash.

I love my

Comment

• Marko001
            CBC Senator XXL
            • 09.09.2006
            • 1070
            • Belgrade

nisam odavno bio na bubnju, bese subotom su auto delovi? dobra ideja tamo mora da je jeftinije nego po radnjama, a mozda uzmem i koznu, videcu sta mi se vise dopadne. mada mislim da cu ipak drvenu.

Kanarinac a jel ima tamo i navlaka za volane sa imitacijom drveta??

Prolupator, prolazim pored te radnje kolima ali mislim da nikad nisam ulazio. zove se auto sport i pise nesto kao zivi bili automobili, jel na to mislis? ta radnja je u zickoj na cosku ali mi uopste nije pala na pamet...

Comment

• zvrle
              CBC Senator XXL
              • 01.11.2005
              • 961
              • Beograd, Batajnica
              • Golf 4

Jesi gledao na buvljaku? Ima dosta tezgi sa tim zezalicama.
              “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• prolupator
                CBC Senator XXL
                • 02.09.2005
                • 3968
                • Zemun

@Marko001: Ne znam tacno u kojoj je ulici, ali znam da je na Krstu i da je velika... Gomila navlaka za volan po zidovima, presvlaka, dodataka .. kojesta... Neon reklama na zidu, opet malo veca. Mora da je to ?
                Zezi se pa udji i vidi sta ima ?!

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Marko001
                  CBC Senator XXL
                  • 09.09.2006
                  • 1070
                  • Belgrade

Ma to je to, jel ima perionica tu? ako ima to je.

na buvljaku jesam gledao, ima svakakvih rucica i navlaka, ali ne nadjoh ni drvenu rucicu ni navlaku sa imitacijom drveta. kao i u ganglandu uglavnom su rucice u nekom alu/racing stilu a meni se to ne svidja. a navlaka isto ima 100 vrsta ali ne i ovakva kakvu ja hocu.

Comment

• prolupator
                    CBC Senator XXL
                    • 02.09.2005
                    • 3968
                    • Zemun

A da ipak odes da vidis ? Sumnjam da ces naci bas drvenu rucicu menjaca, verovatno plasticnu s imitacijom drveta u paru s navlakom za volan...
                    'Aj', idi vidi, pa javi sta ima...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Marko001
                      CBC Senator XXL
                      • 09.09.2006
                      • 1070
                      • Belgrade

Cim nadjem vremena ici cu... izgleda da si se i ti nameracio na drvenu rucicu

sto se mene tice bas me briga dal je stvarno drvena vazno mi je a izgleda tako...

mada vidjam bas drvene rucice po automobilima...

Comment

• prolupator
                        CBC Senator XXL
                        • 02.09.2005
                        • 3968
                        • Zemun

Eh... Marko ... jednog dana, kad se poresavaju svi bitni problemi, u zivotu cika Igor ce kupiti sebi neku igracku samo za sebe i polako je sredjivati s mnogo ljubavi i para. Do tad, samo fabricki izgled i to je to
                        Za to je potrebna garaza za bar tri automobila, pripadajuca kuca i mnogo toga pride... radi se na tome... No, makar kupovao benzin u apoteci i sipao ga na kapaljku (ako bude nafte uopste), vozio se samo praznikom i to po suvom i suncanom danu, bice neka igracka samo za moju dusu!!!
                        A tad ce doci na red i drveni volan, rucica menjaca (mahagonij i nista drugo), sve prerade i dorade koje mi padnu na pamet. Imam na umu mali auto, mnogo snage, totalno bez prakticnosti, ekonomije i bilo cega smislenog
                        dosta off-a!

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Marko001
                          CBC Senator XXL
                          • 09.09.2006
                          • 1070
                          • Belgrade

ja imam isto to na umu, samo veliki auto

Ali to ce biti mozda kad odem u penziju

Do tad moram da se zadovoljim sa drvenom rucicom i navlakom u istom stilu

Comment

• Durango
                            CBC Senator XXL
                            • 01.02.2006
                            • 590
                            • Zemun, Srbija

Mozes da pogledas u prodavnici "Auto Style" u Piramidi na Novom Beogradu, a veliki izbor imas i u radnji "Auto Sport" u Kirovljevoj na Banovom Brdu!
                            MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• Dutchman
                              CBC Senator XXL
                              • 30.09.2004
                              • 741
                              • Vracar centar sveta

drveni volan ti je 35 e a glava volana je 15e mnogo bolje i lepshe nego navlaka ... drvena ruchica od 5 do 80e
                              Prevelika slika u potpisu!

Comment

Working...
                              X