Montiranje pežo felni na fiestu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BaneT
    CBC Senator XXL
    • 09.12.2005
    • 562
    • Beograd

Montiranje pežo felni na fiestu

Ima na fiesti 13-ce pa odlučio da kupim 14-ce alu felne, neletela mi ponuda neki dan. Elem u pitanju su 14-ce sa pežoa 106 pa kad se stave na fiestu one štrče par santima van krila...izgleda lepo ali se bojim kad pocnem da vozim po kamenčićima da ću oštetiti boju na krilima a možda i vratima. Blato i da ne pominjem, mislim da će ga biti i na retrovizoru, mada možda se i varam....elem ako se odlučim da ih kupim (unutrašnju stranu planiram da "ogulim" 5mm da bi dobio malo veću dužinu na šrafovima) htao bih da kupim providnu foliju koju sam viđao na novim automobilima koja se lepi na donji deo krila (bočno)...

gde naći ovu foliju?

p.s. da li je puno 220e za felne i semperit gume, 4 komada, 2 gume su skoro nove a dve su vrlo dobre...
  • overspeed
    CBC Senator XXL
    • 24.05.2005
    • 2779
    • Kosovska Mitrovica

Ja bih to "reshio" drugachije, na nachin kojim jednim udarcem "ubijash dve muve"

Pokushaj da se na nekom auto-otpadu dokopash neke Mk3 Fieste XR2i ili one "specijalne" verzije sa Zetec motorom od '92. godine proizvodnje pa nadalje, obe su imale jako duboke branike i shiroke plastichne lukove oko rubova krila. Ti lukovi "shtrche" sa rubova po otprilike 2 cm, i ne samo da ce reshiti problem o kojem govorish nego jako lepo deluju i vizuelno.

Mislim da cesh i ekonomski gledano proci manje, ili u najgorem sluchaju isto u poredjenju sa kupovinom te folije i montiranjem iste.

BTW. Felne su alu? Ako jesu, i ako nisu oshtecene 220 jura za komplet sa gumama u opisanom stanju uopshte nije mnogo, moje mishljenje...
    http://www.bmw.tv

Comment

• jaksa
      CBC Senator XXL
      • 23.10.2004
      • 701
      • Novi Beograd, SC

Komplitli agrid vit overspid

Inace, ja najvise volim, a i sam praktikujem za alufelne: na forda, fordove.

Comment

• BaneT
        CBC Senator XXL
        • 09.12.2005
        • 562
        • Beograd

poslušao sam overspeedov raniji savet i kupio danas RS-ove 13-ce, sa Firestone gumama, 175,70, izašlo me 190e a gume su u odličnom stanju. Btw pazarih 5 komada

Comment

Working...
        X