Farbar navra?a ?esto tamo. ?ini mi se da je negde iz komšiluka. U svakom slu?aju nazovi "Centar za vozila" na tel: 3672-714, imaju zapisan broj nekog mobilnog od Matrixsaša.
(najbolje traži Acu ili Marka oni znaju gde je to zapisano.
Matrix Tuning
Company which is helping customers to driving perfect car and also provide finest quality service in redesigning, reshaping and body painting to your car.
Pere Todorovića 21, 11000 Beograd
011/551-402, 063/780-252
mobitel??? mnogo gledas HRT
btw, nisu vise u rakovici nego negde u bozju mater van garda neko selo tipa jainci, bolec, ritopek i sta ti ja znam sve kojih ima. sajt im ne radi, verovatno nisu tilipla ali ovo sa mobitelom je pravi info. fala snoop.
uh, tek sam sada skapiro, pa 063 vise nema sestocifrene koji pociju sa 7 dodali su neku cifriu ispred, da ne znate mozda koju?
obrvice za saxa, imas nekog drugog ko bi to mogao da odradi? zvao sam fandja kaze nemam kalup ali mozemo nesto da nabudzimo ( ta varijanta me ne intersuje) zvao onog u subotici kako se zvase, zaboravio sam, nije ni bitno, ni on nema kalup i nece da radi pa reko ajde ako vec mora da se budzi onda da bar to budzenje uradi neko pedantan a za matrixa sam cuo samo reci hvale sto se tice uradnjenih delova.
Comment