Za BGD ne znam ali u Čačku ima dve perionice koje to mogu.Meni lično to ne treba jer glavni auto uopšte i ne vozim po posoljenoj rizli... znači u ovom slučaju Civic ide u šetnju tek kad Bog i putari stvar dovedu u redovno stanje!
a sta fali posoljenom snegu
malo sale ali kada bih birao toliko onda ne bi ni ziveo u krajevima sa snegom nego otisao na Kubu npr, tamo nema problema sa soli )
ja vozim auto svaki dan i ne vidim razloga da se nesto posebno bojim soli ili snega, evo u zadnjih par dana sam presao oko 200km i danas cu oko 150 km po snegu. prava uzivancija
mislim da je frka oko korozije preterana i ako nema direktnog udaradnja kamenja/rizle male su sanse da bilo sta dodje do samog lima. ipak ima tu nekoliko slojeva sto zastite sto plastifikatora i raznih obloga.
Braco, ajmo da se skupimo i da ih proteramo tamo odakle su i dosli...(Japan).....
Salu na stranu, kinezi voze bolja auta od svih nas ovde, cheeroke, grand voyager, mb ML.....
Napolje iz Srbije.........
RankoK
LOSE SI CUO...KINEZI SU KOD NAS A NE MI KOD NJIH!!!
Sa tehnicke strane si u pravu;
Sa geografske isto tako;
Po broju populacije nisi;
Po blizini samoj pumpi i tu si u krivu.....
jos smo mi u prednosi...jos malo...
malo me nerviraju samo zato sto su prljavi i nekulturni...a inace nemam nista protiv njih, cak sta vise cenim njihovu kulturu...
....i strasno ne volim kada neko kaze "kod kineza" za blok 70!!!
Ja lepo sacekam da se sneg otopi, pa neki petak ili subotu uvece krenem ka nekom splavu, parkiram auto u perionicu u Jugi i nakon par sati je sve oprano, gore, dole, iznutra......
Jednom sam ga tako ostavio i na poliranju, bio je gotov bas na vreme, u 5 am.
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment