Skidanje kamenca

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • urosk
    CBC Član
    • 10.01.2006
    • 36
    • Novi Beograd

Skidanje kamenca

Pre par nedelja sam nekoliko puta parkirao auto ispod (hmmm, vrlo tesko za objasniti ispod cega) - elem nije bitno, iznad neceg gde izgleda curi voda bogata kamencem, nisam obracao paznju na to sve do danas, kada sam otisao u autoperionicu, posle pranja su na nekoliko mesta ostale bele fleke od slivanja vode i to prilicno velike, recimo celom visinom vrata na pa mesta, na moju opasku sto nisu skinuli ovo, rekli su da je to od kamenca i da mogu da probaju sonom kiselinom ali ne garantuju za farbu. Po dolasku kuci sam probao da skinem jacim trljanjem krpom, naravno nije uspelo, da koristim neki abraziv ne dolazi u obzir.
    Koje je resenje za ovaj problem ?
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

vinsko sirce
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• urosk
      CBC Član
      • 10.01.2006
      • 36
      • Novi Beograd

Originally posted by zverko
      vinsko sirce
      Znam za to, cenim da ne bi trebalo da osteti farbu. Verovatno bi morao da stavim neke krpe natopljenje sircetom preko toga da odstoji, ne verujem da moze tek tako da ga skine a da ne odstoji.

Pozdrav.

Comment

• Nezki
        CBC Senator XXL
        • 04.01.2007
        • 409
        • Beograd

Ja sam cuo da dobar Woofer lomi kamen ali u bubregu, mozda i za ovo pali
        sorry za off, probaj stvarno vinsko sirce
        Opel Corsa C by Nezki

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

da, u pravu si treba da odstoji ali ne mnogo. drugo, ne znam da li da probas cilit, ne bi trebalo da osteti farbu tj lak. za sirce garantujem a za cilit ne.
          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• urosk
            CBC Član
            • 10.01.2006
            • 36
            • Novi Beograd

Originally posted by zverko
            da, u pravu si treba da odstoji ali ne mnogo. drugo, ne znam da li da probas cilit, ne bi trebalo da osteti farbu tj lak. za sirce garantujem a za cilit ne.
            Onda sirce.

Comment

Working...
            X