Stavljanje zadnjeg spojlera

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Byk
    CBC Veteran
    • 24.01.2007
    • 105
    • Kragujevac

Stavljanje zadnjeg spojlera

Zanima me kako da stavim na punta onaj spojler iznad zadnjeg stakla.Neki mi kazu da se to lepi silikonom (cisto sumljam) neki mi kazu da zasrafim ali onda mora da gitujem spojler i da se ******m oko toga.Ako neko stvarno zna kako se to postavlja ili je postavljao neka napise treba mi pomoc.
    Hvala
    vectra 2.0 DI
    kangoo 1.9D
  • Kanarinac
    CBC Senator XXL
    • 08.10.2004
    • 2870
    • BG,Weedikovac

Onaj crni lepak ja mislim da je za shoferke mozhesh sa njim da zalepish obichno svi to rade.Ne znam kakv je spojler ali ako ima mesta ne shrafish ga sa gornje strane nego sa donje tj sa gepeka al isto zalepish prvo pa ushrafish da bi bilo chvrshce.

I love my

Comment

• dandy
      CBC Senator XXL
      • 09.12.2005
      • 513
      • Bijeljina-Beograd Medakovic

ma samo lijepak za soferke, kosta oko 10e tuba, i uzmi wurth obavezno,
      kad zalijepis, ucvrsti ga ljepljivom trakom i ostavi jedno 24h da stegne, nemoj voziti auto.
      on steze vec posle 4-5 sati ali je bolje sacekati jedan dan
      pazi samo da ne ulijepis druge dijelove jer je to toliko jak lijepak da se mnogo tesko skida i radi u rukavicama, inace ima da cijelu noc ribas ruke sa nitrorazredjivacem.

Comment

• monkey
        CBC Senator
        • 14.11.2006
        • 286
        • Porec, Hrvatska

koliko je spojler zaljepljen ljepilom siguran na brzini od recimo, 220 km/h?!? ipak spojler stvara neki otpor zraku, i pri vecoj brzini to bi trebalo biti dosta veliko opterecenje...

Comment

• Kanarinac
          CBC Senator XXL
          • 08.10.2004
          • 2870
          • BG,Weedikovac

Zato sam rekao ako mozhe da se sa unutrashne strane gepeka izbushe 2 rupe i ushrafi se spojler prethodno na njega stavljen lepak.Nece nigde da mrda.
          E sad na sumnjam da ovaj punto mozhe 220 sem ako nije turbo verzija u pitanju mada i tad ne znam dal bi mogao.

I love my

Comment

• BOOST
            Founder - Admin od Začetka
            • 29.09.2004
            • 8726
            • Gislaved//Sweden
            • SAAB 9000 AERO R; SA

Lepljenje je kozmetichke prirode da se nebi voda podvlacila, mora da se srafi i postavlja se ojachanje lima ispod gde se busi, na sto vecu mogucu povrsinu.
            Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
            move your mind

Comment

• dandy
              CBC Senator XXL
              • 09.12.2005
              • 513
              • Bijeljina-Beograd Medakovic

Ok, pozeljno je da se srafi, a drugar da li si probao nekad da skines spojler koji je dobro zalijepljen crnim lijepkom za soferke.
              moze da se skine, naravno, ali sa njim ide i farba, inace nema sanse da se otkine/
              Do sada je zalijepljeno preko 50 spojlera samo sa lijepkom i ni jedan jos nije otpao.
              Mada ako ti se busi, nije zgoreg, naravno

Comment

Working...
              X