Spojleri za corrada... Jeftina varijanta :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

RS branik.... brooka , samo mi se cini da bi malo lepse bilo da si ga jos malo podigo gore, tj da razmak izmedju bocnih rupa i rupa u braniku (maglenke-migavci) bude manja. Ali ajde sad, sta je tu je... kapiram da kad se bude ofarbalo ima da bude do 00...
    btw, nemoj mnogo da se igras sa tom pur penom tj nemoj da preterujes sa punjenjem rupa da se ne desi da ti izlomi branik. pur pena je cudo jedno kad krene da se siri...
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• g60
      CBC Senator XXL
      • 20.10.2006
      • 1011
      • Vrachar je majka ;)

Nije moglo vishe jer levi i desni usis se naslanjaju na donji deo originalnog branika... gde se i spaja sa body plastikom

Pur pena ne moz nikako da polomi nesto jer ona radi hemijski posle ispaljivanja iz flashe i samo se shiri gde moze (gde ima prolaz)
      Ona bukvalno nema nikakvu silu tokom hemijske reakcije

Danas imam neke obaveze (devojke) pa sam malo radio...
      U principu po par sati ali tu ima vishe bleyanja sa ortacima nego efektivnog rada...

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

pur pena moze da iskrivi metalni profil tj metalni stok sigurnosnih vrata ( vido svojim ocima tj desilo mi se to) kao i plastiku tj PVC stolariju ali samo u slucaju ako se pretera. veruj mi , ne pricam na pamet...
        nego mogo bi da podelis te "obaveze" sa drugarima odavde da ti lakse padnu...

Comment

• nijebitno
          CBC Senator XXL
          • 14.03.2006
          • 629
          • Modrica

Stari mi je stolar vec duzi niz godina, savija drvene stokove kao od sale, ali vjerujem da ni metaln nisu izuzetak kada se covjek potrudi
          Difference between man and boys is the price of their toys

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

Originally posted by nijebitno

Stari mi je stolar vec duzi niz godina, savija drvene stokove kao od sale, ali vjerujem da ni metaln nisu izuzetak kada se covjek potrudi
            sta si ti teo ovim da kazes... cuj stari mi je stolar... da ti i dragan marjanovic maca nije neki rod moze bit....
            a btw, sta ti trazis ovde , trebao bi biti u radionici...

Comment

• g60
              CBC Senator XXL
              • 20.10.2006
              • 1011
              • Vrachar je majka ;)

Danas je palo dogitavanje i slajferica
              Oprao i provozao malo vise po celom gradu da vidim da li ce da kachi posto je jedan deo branika na 5 cm od tla
              Sutra dorada i skidanje, sramota me ovako da vozim

Comment

• nijebitno
                CBC Senator XXL
                • 14.03.2006
                • 629
                • Modrica

Originally posted by zverko
                Originally posted by nijebitno

sta si ti teo ovim da kazes... cuj stari mi je stolar... da ti i dragan marjanovic maca nije neki rod moze bit....
                a btw, sta ti trazis ovde , trebao bi biti u radionici...
                Hej covjece nemoj da se ljutis, to I'm with stupid se na ovom forumu ucestalo koristi kao znak odobravanja a tako se i zove smajli "podrzava prethodnika".
                Dakle htio sam da kazem da se slazem sa tobom, da pur pjena savija stokove kao od sale. Da ti nisi mozda pomislio da moj stari savija stokove???

Comment

• zverko
                  CBC Senator XXL
                  • 19.08.2005
                  • 7085
                  • BGD
                  • Audi A4

Izvinjavam se sto sam te pogresno razumeo ali ti si tako napisao a ja ne znam sta si mislio. Peace u svakom slucaju...

EDIT MOD:Ne citiraj post iznad tvog!

Comment

• g60
                    CBC Senator XXL
                    • 20.10.2006
                    • 1011
                    • Vrachar je majka ;)

Danas sam malo guzio zadnji spojler koji je isto od boga pitak kog auta i doradjivan je na svim crtama.... Ne moz' bolje za 20 jevreja
                    Ce da sedne ovih dana ali me najvise brine produbljivanje sajtni koje su jako plitke... Imam par ideja pa ce vidimo.... Nesto mi ne chuci bash ali sta je - tu je. U principu dobro izgleda kada je spojler podignut ali nisam uspeo danas da ga namolim na dugme da izadje
                    Inache ovo lepim nekim jachim lepkom uz pomoc shrafova za donju ivicu branika... Kad to sedne, ide dorada za koju ne znam gde ce da zavrshi...

Comment

• nijebitno
                      CBC Senator XXL
                      • 14.03.2006
                      • 629
                      • Modrica

@Zverko

Comment

• zverko
                        CBC Senator XXL
                        • 19.08.2005
                        • 7085
                        • BGD
                        • Audi A4

@g60: Ako ces da lepis koristi obavezno i samo BISON Montage Kit. lepak je cudo jedno. Kad sam provalio kao lepi kreno sam ko malo dete da lepim sve zivo sto mi je palo pod ruku. Elem, neko me je zakacio na parkingu i odvalio mi plasticni rub sa krila. posto nisam mogao da nadjem adekvatne zabice kupio sam ovaj lepak i zalepio. Bog otac ne moze da ga odlepi sada. pre ce da se slomi na nekom grugom mestu nego sto ce da se odlepi tu gde je lepljeno. Imas ga u svakoj farbari. pakovanje je kao tuba silikona. cena smesna oko 400din.
                        poz.
                        btw, auto ti je kao puska...

Comment

• g60
                          CBC Senator XXL
                          • 20.10.2006
                          • 1011
                          • Vrachar je majka ;)

Znam za Bizona odavno
                          Drugar je imao u kompenzaciji belog peugeota kao tvog pa je i njemu neko odvalio rub sa krila
                          Ako se dobro secam reli se zvao model. Isao je kao zujka ali je totalno spartanski
                          Ali je zvrk!
                          Nastavak sledi cim prodje kisha - sutra

Comment

• g60
                            CBC Senator XXL
                            • 20.10.2006
                            • 1011
                            • Vrachar je majka ;)

Ovih dana sam bio malo lenj jer mi je bilo lakshe da pipkam devojku nego auto sto me neopravdava nikako
                            Danas sam pokupio boju kod onog lika na vozdovcu sto pravi sprejeve po uzorku. Dva spreja, spric git isto u spreju, medena krpa sve cirka 1500 dindzi
                            Uzeo sam iz kamionskog programa, kaze da je kvalitetnija a meni savrshena za ovo sto budzim.
                            U narednih par dana pada farbanje prednjeg branika pa ce vidimo dal moze da se ubode nijansa. Ovo je problem kod crvene i zute boje kako je lik rekao.
                            Slede fotke
                            Sa plastikom sam konachno zavrsio jer sam imao manjih problema (malo napuklo prilikom penjanja... Sad je kao novo
                            Elem, jel moguce da je toliki problem sto drzim tablicu na soferki dok ovo radim? Stalno me zaustavljaju kerovi i kenjaju neshto...

Hebe me ova kisha kao mamuna... Taman se smislim a ona rokne

Comment

• ĆOMI
                              CBC Senator XXL
                              • 31.08.2006
                              • 1705
                              • Braće Jerković,Vozd
                              • Stilo JTD 16V

Originally posted by g60
                              Elem, jel moguce da je toliki problem sto drzim tablicu na soferki dok ovo radim? Stalno me zaustavljaju kerovi i kenjaju neshto...
                              Ja sam vozio 15-ak dana,ako ne i vise sa tablicom na soferci,a od toga jedno 5-7 dana bez prednjeg branika,i nisam imao nikakvih problema...

Srecno sa daljim radovima!
                              OPEL CLUB SERBIA

Comment

• g60
                                CBC Senator XXL
                                • 20.10.2006
                                • 1011
                                • Vrachar je majka ;)

Danas konachno lep dan a i smislio sam se da radim
                                Gitovanje, smirglanje...

Trlj, trlj, trlj...

Sutra dogitavanje pa vodena... Ako budem brz (komshije smaraju jedan po jedan) mozda ga i shinem u spricgit

Ovo danas 3 sata rada... Uz profi ometanja O politici, kolima... Ovo-ono

Comment

Working...
                                X