ovako od kada sam uzeo auto, kada kisa pada su maglila stakla unutra, i osecao se uvek tada cudan miris, mada tada upalim klimu i za minut je sve suvo, i tako u krug... na Crofiat forumu, sam dosao do saznanja sta je problem, naime plastika koja je iznad filtera kabine i ona se spaja sa soferkom mi ne dihutuje i tu voda ulazi i dolazi do filtera kabine...
evo slika
e sad mene zanima sa cime da uradim taj spoj, mislio sam da lepim mada to mi je poslednja varijanta, ili neku gumu da zavucem ? dajte neke predloge ako nista da odem do glas serivsa nekog da to uradim, ali prvo vas da cujem ...
menjao sam pre nekoliko meseci i grejac kabine, ali ni to nije pomoglo dok nisam na crofiatu saznao da je problem u tom dihtovanju ..
pomagajte sta da radim ?!
evo slika

e sad mene zanima sa cime da uradim taj spoj, mislio sam da lepim mada to mi je poslednja varijanta, ili neku gumu da zavucem ? dajte neke predloge ako nista da odem do glas serivsa nekog da to uradim, ali prvo vas da cujem ...
menjao sam pre nekoliko meseci i grejac kabine, ali ni to nije pomoglo dok nisam na crofiatu saznao da je problem u tom dihtovanju ..
pomagajte sta da radim ?!
Comment