Dekoracija centralne konzole folijom...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Marko001
    CBC Senator XXL
    • 09.09.2006
    • 1070
    • Belgrade

Dekoracija centralne konzole folijom...

Radi se o tome da mi se ne svidja nikako boja ove imitacije drveta na centralnoj konzoli u omegi B...

Nekako kao da su promasili boju itd. Vidjao sam u Vectrama i Astrama B imitacije mnogo lepse boje, tamnije i ujednacenije, slicno kao u audijima recimo...

Sad me zanima da li postoji neka firma koja bi mi iznova uradila dekoraciju ove centralne konzole i koliko bi takva operacija kostala?

Vidjao sam u nekoj emisiji, da li je tuning styling da se neka firma reklamira da rade dekoraciju folijom ali koliko se secam radili su u reklami kvake a ne nista u unutrasnjosti...

a u zadnje vreme u toj emisiji ne vidjam tu reklamu, dok ranije nisam zapsiao nikakav kontakt broj...

da li je neko radio ovakvu dekoraciju foliju na autu?
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

hebes bre foliju i taj mahagoni - bookva -hrast look. skini tu masku, kupis prajmer i boju koja ti se dopada recimo ima body sprej za plastiku, mat crni koji kad se osusi daje taj hrapav crni look i ofarbaj. ili mozes i u boju automobila. odes u farbaru , smuckaju ti bazu u tvojoj boji, kupis lak za metalik farbu, u visnjickoj ima farbara koja ti spakuje posebno boju a posebno lak u sprej i cepas. prajmer naravno pod obavezno da se ne bi gulila farba. folija ce kad tad da se skine.
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Marko001
      CBC Senator XXL
      • 09.09.2006
      • 1070
      • Belgrade

ma kao prvo necu nista sam da radim, jer nemam iskustva i mogu lako da za****m stvar, da zaprskam i okolo itd

a drugo, hocu taj mahagoni look, znaci kao sto izgleda konzola u nekim vectrama, astrama, audijima...

ne vidim zasto bi se folija skidala kad je to unutra u kabini...

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

kako bre da za****s, samo treba da imas strpljenja i da radis polako a i ako zeznes uzmes nitro pa skines. u svakom slucaju moras da skidas tu maskicu bilo da farbas bilo da meces foliju. Koliko sam skapirao ti oces isto samo tamnije. u tom slucaju kupis crnu foiliju, ne mnogo tamnu, skoro providnu i zalepis samo opet kazem, mal je povrsina i ne znam kako ce to da drzi. foto tapet u drvo fazonu nisam jos video da lici na nesto.
        poz

Comment

• Marko001
          CBC Senator XXL
          • 09.09.2006
          • 1070
          • Belgrade

ma necu da bude crna nego mahagoni

Comment

• Danilo
            CBC Senator XXL
            • 02.10.2004
            • 908
            • Beograd, Dorcol

Jel zna neko gde ima da se nadje karbon folija u gradu?
            www.blindmanmotorsport.com

Comment

• g60
              CBC Senator XXL
              • 20.10.2006
              • 1011
              • Vrachar je majka ;)

Ja sam letos u inostranstvu gledao citroen c2 koji je bio nabudzen sa tim folijama i sve se poodlepljivalo pa je auto bio kao ciganska...
              A vidi se da je neko keshnuo, alu felne nove... Spojleri... Skockan i te folije
              Imao sam onaj foliatek katalog do skora... Oni u ponudi imaju i neke specijalne boje koje se nanose na plastiku i izgleda kao mahagoni. Po meni bolja varijanta
              Ako nema u geng-lendu....

E al ima josh bolja varijanta! Sprej za zatamljivanje stopki! Prskash dok ne zatamnish koliko ti odgovara a jako je izdrzljiv

PS: Malo ti kaljave patosnice, ne ide uz mahagoni
              Secam se kada se mislim 2000- te pojavila ta omega i ja se dochepam one MV6 na kratko... Majko mila kako je islaaaaaaaaaa

Comment

• Marko001
                CBC Senator XXL
                • 09.09.2006
                • 1070
                • Belgrade

Ha, ovo nije moj auto, slika je sa neta, al je moj potpuno potpuno isti samo sto mu nisu prljave patosnice

a MV6 ide extra, slazem se

Comment

• zverko
                  CBC Senator XXL
                  • 19.08.2005
                  • 7085
                  • BGD
                  • Audi A4

i, sta bi... ofarba li ga u "mahovinu"

Comment

• Marko001
                    CBC Senator XXL
                    • 09.09.2006
                    • 1070
                    • Belgrade

jok... pa ne znam gde, kod koga, a i posao, obaveze...

Comment

• g60
                      CBC Senator XXL
                      • 20.10.2006
                      • 1011
                      • Vrachar je majka ;)

Sprej za stopke crni... Proziran je i izdrzljiv. Nadrazis plastiku smirglom hiljadu i tonirash sloj po sloj

Comment

Working...
                      X