Evo ukratko o cemu je rec. U golfu mi se oko sibera, a i sam siber, ono nebo odvojilo, imate li koga da preporucite da mi to sredi, ali da uradi kako treba.
Gdee uraditii
Collapse
X
-
probaj sam da nadjes lika predpostavljam da se nalazi ovde gde sa napisao ali malo zavuceno....
dosta je poznat i zna sta radi....ali ga je tesko pronaci ....obuca metro ti se nalazi kad ides iz pravca starog merkatora prema zemunu izmedju ulica milosha bandica i prve pruge.....preko puta green caffe-a (kafic i perionica)I'm not caucasian, I'm championship white
Comment
-
-
Znam gde je metro, iz tog sam kraja, ali prosetacu se da nadjem lika, samo se nadam da covek zna posaoTeorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise.
Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto.
Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.
Comment
-
-
Proveri korito shibera i same odvode vode da nisu pomalo zapusheni... Namazi pokretne kontaktne delove sibera sa malo masti... Nije se tek tako odvojilo. Mogao si da napises i godishte golfa. Moj drugar je na 88 lepio zadnji deo krova, isto sa shiberom, troja vrata.
Pozz
Comment
-
-
Odvodi su cisti, to se gleda s'vremena na vreme, klizni delovi redovno podmazani, a st ose tice vode ne ulazi, kada perem kola nema kapi da udje.Teorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise.
Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto.
Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.
Comment
-
-
A sta i ja kenjam kad mom drugaru na novom seatu ibici koja ni nema shiber kaplje voda iz onog svetla na plafonu:sipuga
Pa kazu posle da je to wagen
Moj drugar je na golfu to sam odradio sa kilo tigar lepka... Otvorish sva vrata, prozor i gepek... Malo ces da se udrogirash ali ispadne ok
Comment
-
-
Da, mislim da je zavlachio ruku sa cetkom i jako lepo je uradio... Ja ga nisam nesto pazljivo slusao jer nemam taj problem
Mora malo da se raskupusa auto oko plafona. On recimo nije imao problem sa tapacirom shibera...
Pozz
Mogu da ga poitam za neke detalje
Comment
-
-
U potrazi za odgovorom na isti problem nadjoh ovu temu, ali vidim da niko nije konkretno odgovrio coveku? Da ne postavljam istu temu, pitam ovde, jel neko moze da mi preporuci coveka, auto-tapetara, koji to ume da odradi korektno.
Ja sam nasao neke zasad, ali svi mi nesto prodaju mooda za boobrege, kako to ne moze ovako, nego onako, mora da mi lepi neki skaj umesto platna, mis'im...
U BG sam, btw.Realno...
Comment
-
Comment