Smola nagriza!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dragon
    CBC Senator XXL
    • 15.11.2006
    • 963
    • Beograd

Smola nagriza!

Pre neki dan primetio sam na haubi i krovu kao da je neko ostavio malo super lepka, onako providna i vrlo tvrda masa. Uzeo sam mokru krpu i uspeo da skinem, ali na zaprepascenje sam ustanovio da je doslo do potpunog ostecenja povrsinskog sloja laka, koji se prosto rastopio.

jedan auto lakirer mi je rekao da je to najverovatnije smola sa nekog cetinara koja je uz pomoc temerature (auto bio na suncu) napravila neku hemijsku reakciju.

Ostecenja uopste nije mala ni neprimetna, otprilike po kvadratni centimetar. Poludeo sam, jos samo mi fali paranoja oko parkiranja.
    Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
  • NemaN
    CBC Senator XXL
    • 29.11.2004
    • 1560
    • munze

pa normalno da nagriza treba da pazis gde parkiras....

kod mene u naselju ima dud koji je dosta velik i ima plodova na sve strane ...ne daj boze da ostavis auto ispod na jedno vece ...padne oko 20 dudova ispusti tu smolu i mozes da se slikas
    I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

pa kad ne jedete dudinje nego ostavljate da pada po kolima.
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• -Vedran-
        CBC Senator XXL
        • 03.10.2004
        • 3255
        • Beograd

Vidi ga ovaj Zverko, nesto si mi se rano vratio sinoc. Nisam ni video kad si otisao...

U svakom slucaju i meni je nagrizen lak na gepeku i poceo je da spada...i sto je najgore sve se vise i vise siri...moracu da prelakiram ceo gepek zbog toga..
        Power of dreams !!!

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

ma ja zapalio oko 5h posto sam bio gladan ko pas a tu na 20-ak km od KG me cekao rucak kod rodbine. mislio sam da se vratim ali posle klope i pola lubenice nisam mogao da udjem u u kola
          ovi moji dobili pehar... i to bez mene...

sorry za off.

meni je auto cesto pun tackica od smole posto je auto preko dana parkiran u ulici punoj lipa. ali redovono ga perem i voskiram tako da nema problema. u toj ulici ima auta koji se vec duze vreme ne voze i farba ima je sacuvaj boze sto od te smole sto od pticije "smole".
          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• luci
            CBC Senator XXL
            • 13.03.2006
            • 1103
            • odzaci

ja kad sam kupio auto na njemu na poklopcu rezervoara bial neka fleka od smole po mojoj predpostavci, ja lepo uzeo polit pastu i krenuo da prljam i ustanovio da sam skinuo sve do metala taj deo gde je bila smola.... znaci nisam lud... prefarbacu taj deo i nema problema, sreca te je rezervoar

Comment

• Eon
              Moderator
              • 10.03.2005
              • 4225
              • Beograd-NBG-44
              • Superb 2.0 4x4 DSG

A i Ford je u poslednje vreme ima problem sa lakom na kolima... Raspitaj se malo u Grandu koliko imaju reklamacija na ljustenje boje!!!!

Ipak voskiranje auto pomaze da se boja ne oljusti sa malo smole!!!!
              Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
              Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• little
                CBC Senator XXL
                • 04.10.2004
                • 912
                • BGD
                • Lancia Ypsilon 1.2 8V

ni teflon nije losa zastita
                "zensko si brate"

Some people are wise and some.. Otherwise..

Comment

Working...
                X