Moram malo da se umijesam oko branika, jer vidim prozivke a nigdje osnove.....
Sto se tice svih onih koji se bave stylingom, naravno da ne testiraju u vazdusnim tunelima i sl, jer bi inace branici kostali nekoliko hiljada evrica kada bi se pravili unikatno i testirali u aero komorama....
Sto se tice pucanja na ivisnjake, vjerovali ili ne imao sam priliku da krpim nekoliko rigera i jos nekih zapadnih marki koje su jako jako skupe a nude mnogo manje kvaliteta od nasih......
poceliste da se smijete i kazete da je to glupost....pa nije tako vjerujte..
prosle godine sam licno imao priliku da sredjujem branike decku koji je placao 600e po braniku, i branici su rigerovi poliesterski.....jako tanki,,,,jako lomljivi,,,,naletio je na flasu na autoputu i izlomio cijeli branik....
poslije prepravke i nanosenja jos dva sloja poliestera preko cijelog branika, evo godinu dana i ni jedne pukotine
Drugi slucaj BMW serije 8 snitzer sa cini mi se 480 ks i 5800 ccm, testiran prednji branik na skoro 300 kmh(skinuti limiteri) i nije pukao....
e sad sto neki pokusavaju da oru branicima,,,,to je vec stvar poljoprivrede,,nije za to poliester.....tu se plugovi koriste i nema pomoci
Takodje draganu hondi koji sa svojom trkalicom stalno prelazi preko 200 kmh jos nista nije puklo.....i jos mnogima,,,,,
a ako mislite da obarate stubove i zardinjere, pa uzmite ULT160 i rokaj,,,ima da puca sve pred njim....malo sale
i malo koi branik koji proizvodi bilo koja zapadna kuca je testiran u bilo kakvim uslovima ,,,,,jedini branici i spojleri koji su sigurno testirani su fabricki,i oni koji se namjesnski rade, a svaka nadogranja...trt milojka...
e sad naravno da izdvajam neke preskupe varijante koje se namjenski rade za trkalice, ali cijene govore za sebe....
Shiva takodje izvozi svoje branike na zapadno trziste, idejno se rade na licu mjesta ili po kalupima koje dobijaju , prepravlja se i prilagodjava pojedinim tipovima automobila i tu nema govora o aerodinamici, a zapadnjaci ih prodaju znatno skuplje samo pod svojim imenom....
Janko je takodje radio kod fandja, a i pikec i shark i svi ostali rade po principu koliko para toliko muzike....mada je to daleko jeftinije nego preko....
Pitanje je samo sta se trazi, unikatnost ili prakticnost,,,,prakticno nema svrhe u stylingu a unikatnost nema svrhe na trkalistu.....
ako covjek sredjuje svoj auto za styling onda je mnogo bitno da ima motor od 300 konja koliko je bitno da ima neonke na dragu(zbog aerodinamike)
ne treba sabirat babe i zabe...pitanje je sta se zeli i shodno tome se i radi..
A sto se tice kvaliteta branika,,,,tu vjerujte da smo ispred skupih i prepotentnih zapadnjaka.....naravno samo kada je poliester u pitanju.
pa ja bash i ne pricam napamet ....znam sve ljude licno i njihov rad osim shark-a (video sam samo 2-3 njegova rada) ...tako da ono....
mozda je i problem uklapanja malo vise izrazen nego sam problem "pravljenja" spojlera....spojler ko spojler svako moze to da napravi....
poliester puca i nema ....mi ovde pricamo o narucivanju nekih proverenih materijala ....btw mislim da je jedan od najboljih materijala armirana plastika (yugo gvx)....e jbg to sto nema kod nas to je druga prica....
e da jos nesto ne znam kako radi ovaj sad novi var-plast mladenovac
Pa to stoji,,,i ja ih poznajem sve sem sharka,,,,
Znate kako je u tom poslu, ne moze uvijek i sve da ispadne perfektno a jeftino,,,,zivi smo ljudi, desavaju se greske....
Evo ja se vec godinu dana patim da napravim sebi nesto unikatno od branika i idem do perfekcije, ali ta perfekcija trazi mnooooogoooo vremena koje je tesko naplatiti,,,,
S obzirom na to da svi koji rade branike kod nas prepravljaju vec postojece branike, jasno je da se to negdje lakse negdje teze radi, pa shodno tome i finalizacija je proporcionalna.
Necu nikoga da hvalim niti da kudim, ali normalno je da vam se nesto ne svidi kako je uradjeno, ali tu je uvijek reklamacija i kazete to i to mi se ne svidja i svi koji rade kod nas, sem matrixa koji trenutno vegetira, tj nema jos uvijek otvorenu radnju izaci ce u susret......
Desava se takodje i probijanje rokova,,,,ali u danasnjem svijetu je to normalno, ne moze covjek da gleda u pasulj i da u sekund procijeni kad ce sta da bude, mozda nesto krene naopako i sl,,,,sve to vuce vrijeme....
ali naravno nikako ne podrzavam da vas neko zavlaci, traba razumjeti covjeka kada mu treba vise vremena, ali ako vas neko cima vise puta, to je dovoljan razlog da potrazite drugog majstora...
Sto se tice ostalih materijala za branike mislim da niko u drzavi ne pravi plasticne branike niti kalupe za njih, sve je uvoz,,,ali sam ja ipak pristalica poliestera,,,,,zasto, pa zato jer se moze krpiti do sudnjeg dana, i ne treba nikome ni kurta ni murta da samostalno uzme poliesterski set natopi platno i zalijepi, izgituje i ajmo dalje, dok za plastiku morate imati alat i dosta znanja, tako da je to dosta skuplja varijanta za odrzavanje, a znamo kakve su nam ulice i koliko spusteni branici mogu da sastave
imao sam priliku da vidim kako lako puca karbonski branik,,,,e to ne biste bvoljeli da finansirate, pogotovo sto je popravka ili nemoguca ili preskupa kao i sam branik....
Karbon se modeluje na vise razlicitih nacina u zavisnosti za sta se koristi. Ako ces da pravis poluosovinu od karbona, onda sigurno neces da je napravis da moze da pukne cim se okrene, ali sto se tice branika, uopste ti nije potrebna ta cvrstina da bi on stajao na kolima, a samim tim ces jos vise smanjiti masu branike, sto i jeste cilj. Tako da karbonski branici, haube, lipovi i ostala bizuterija uopste nisu preterano cvrsti pa je i normalno sto pucaju.
Sto se tice poliestera, nazalost pragovi navise i pucaju, zato sto ih je najlakse navuci na ivicnjak. To je jedan od razloga sto ih nisam stavio. Da jesam, do sada bi ih krpio bar jedno 20ak puta. Ja sam sajtnama kacio po podu, a auto mi nije spusten nesto drasticno, ima onih koji se vuku po patosu. Jednom prilikom sam odvalio prednji branik o ivicnjak, i po udarcu sam mislio da je otpalo pola branika. Medjutim iznenadio sam se kada sam primetio da je samo malo naprsao i tako ka vozim vec skoro 9 meseci, jos nista nije otpalo
Jedna stvar stoji, ako zelite prakticnost, zaboravite na neko preterano spustanje, mozda cak treba zaboraviti na spustanje u potpunosti zbog nasih ulica, a ako zelite sredjen auto, onda stavljajte branike, spojlere, lipove i ostale boranije i zaboravite na ivicnjake, lezece policajce i druge prepreke na putu.
u potpunosti se slazem, carbon jeste lak i relativno cvrst, ali daleko od toga da ne puca lako....cak sta vise, jako je krt materijal, koji se koisti samo zbog lakoce, kako bi se smanjila tezina automobila....
sto se tice budzenja,,,,mislim da vise stradaju prednji branici i to pogotovo coskovi branika, ali i pragovi kao sto rece kolega prskaju...
Skinose li ti tu isporuku sa te crne carine vise?
Cekam info od tebe ko ozeblo sunce.. Ako si vec sve sredio imas li koju sliku da okacis ili neki link?
I koliko te izasla "gimnastika - eur." u totalu?
Pa situacija je ovakva - poslednja informacija koju imam je da se paket negde "zagubio", tako da je pokrenuta procedura na eBayu i da bi trebalo da su vec poslali ponovo. Tako da i ja cekam bilo kakav info kao ozeblo sunce
Nacekao sam se za ove proklete lipove svetski, bolje bi im bilo da budu extra.
Inace, gimnastika me izasla sve zajedno 240$ ( prednji, zadnji lip + maska hladnjaka sa mrezicom + shipping ovamo ).
Moracu verovatno da "castim" nesto i nasu carinu ali otom potom .
ups, ja se izvinjavam.............nije u pitanju eBay ( motao mi se nesto po glavi kad sam kucao ).
Dakle u pitanju je www.jdmshit.com, tako da ne brinem oko toga u kakvom ce stanju biti lipovi. Jedino me brine kvalitet izrade ali cunjao sam malo po forumima i iskustva su generalno pozitivna sto se ove firme tice....
Comment