Koferi za krov gde kupiti ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • flychebgd
    CBC Član
    • 17.07.2007
    • 10

Koferi za krov gde kupiti ?

Da li neko moze da mi kaze gde se mogu naci koferi za krov (shipke vec imam) i po kojoj ceni ?

Hvala,VLada
  • HotDog
    CBC Senator XXL
    • 06.05.2005
    • 965
    • BSG 75 (011)

vidjao sam po megamarketima, Metroima, i slicno, cenu zaboravih.

Comment

• barda
      CBC Veteran
      • 28.11.2005
      • 154
      • Novi Sad

Trenutna Metro ponuda:

Sape za krovni nosac (za veliki broj tipova automobila) - 1994din
      Sipke - 1168din

Koferi:
      320l - 7068din
      430l - 10608din
      500l - 17688din

svi sa sistemom za zakljucavanje

A pogledaj i www.dmdesign.co.yu (na flajeru pise da imaju kofere i nosace - Autostil MD - Zvecanska 54-56 / 011-3691538)

Comment

• Laki GSi
        CBC Senator XXL
        • 15.10.2006
        • 2426
        • Beograd-Vozdovac

U metrou ni slucajno,imas u Vojdvode Stepe prodavnicu koja se zove Velmark ali i imaju jaku cenu i imas u Zaplanjskoj ulici Dark-sop(oba su na Vozdovcu)!

Kofer nije poentra platiti sto manje vec uzeti kvalitetan! Te kineske za 3-5000 din zaobidji jer mogu da ti naprave zaebanciju pri nekoj malo vecoj brzini!

Thule jeste naj.naj ali ima i svoju cenu a to ti je od nekih 25000din.za kofer od 280l pa do 70000 za gabarit od 450+litara.
        Sve u svemu dobro razmisli oko toga jer smatram da ne bi bilo lepo da ti se pri brzini od 100-120 raspadne "putna torba"!

Dobri su i neki italijanski,oni su mnogo jeftiniji od thule-ovih,a imaju i sasvim zadovoljavajuce funkcije do 160 uopste nezvizde!
        Inace ja sam bas gledao da uzmem thule kofer i gledao sam atest na kom pise 260,a zvizdanje se cuje tek na 180,aerodinamicni su a i lepi do zla Boga.
        Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• sn00py
          CBC Senator XXL
          • 15.08.2005
          • 851
          • Belgrado

Ne znam koje ti velicine trebaju, niti kako se to odredjuje ili sta vec, ali video sam u AP sportu u Djure Djakovica da ima par tih kofera izlozenih, pa mozes tamo da vidis..

BMS team

Comment

• dandy
            CBC Senator XXL
            • 09.12.2005
            • 513
            • Bijeljina-Beograd Medakovic

ne mogu sada da nadjem oglase ali u halo oglasima je bio veliki oglas-reklama sa tim krovnim nosacima.
            Ja sam moj platio oko 130 maraka i testiran je do 160 kmh,,,,a nije neka poznata marka...
            samo je bitn da ima srafove u nosacima tj da se kofer srafi pomocu metalnih nosaca plasticne zaobidji, oni pucaju.....
            na loncarima kod brckog tj porebricama ima svakojakih tako da se isplati i tamo otici

Comment

Working...
            X