Gde ih naci? Znam da su bili na sajmu i ja sam im uzeo vizitku ali vishe je nemam!
Frizideri za auto
Collapse
X
-
Optimist and pessimist both end up dying. But they each use their lives in a completely different manner.
-
-
Ja sam uzeo neki Mobicool od 20 litara u IDEI Extra. Platio sam ga 4000 dinara.
A najjaca fora je da sam prvo hteo da uzmem neki od 8 litara na akciji u Metrou koji je kostao takodje 4000 dinara. Ali mi delovao nekako mali, ne moze mnogo da stane unutra i dogovorim se sa zenom da kao ajde sacekamo do polaska na more, pa cemo tad odluciti.
I posle toga odemo u IDEU i tamo taj isti od 8 litara vidim za 4500 dinara ! A ovaj od 20 litara za 5600 din! I ja, kad sam sabrao i oduzeo, odlucim se da uzmem veci jer za 1600 dinara dobijem +12 litara. I stavim ja lepo frizider u korpu i u medjuvremenu pomislim pa bre mnogo mi da dajem 5600 sada, ajd sacekacu pre polaska, pa onda cu kupiti. (pravi potrosacki monstrum postadoh)
I sta se desava, posle nedelju dana opet prolazim kroz IDEU i rekoh daj da vidim kako stoje stvari sa friziderima, onaj od 8 litara i dalje kosta 4500 a ovaj od 20 kosta 4000 dinara, precrtana cena od 5600 !!!
I onda ga kupih odmahVectra B 1.6 16v 1998
Comment
-
-
e takav je 4500 u IDEI i 4000 u Metro-u, 8 litara
Ja sam uzeo ovaj: http://www.mobicool.com/ potrazi T20 DC Thermoelectric CoolerVectra B 1.6 16v 1998
Comment
-
Comment