Popravka sedista pomoc ???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • flychebgd
    CBC Član
    • 17.07.2007
    • 10

Popravka sedista pomoc ???

Posedujem Fiat Stila i u poslednje vreme punjenje u bochnom podupirachu sedalnog dela sedista je pochelo da propada tako da se sada lako napipava neka zica koja predpostavljam drzi ceo taj podupirach.

Interesuje me, da li neko zna ko i gde i eventualno po kojoj ceni vrshi uvakve vrste popravki ??

Hvala unapred,

Vlada
  • mb12
    CBC Senator XXL
    • 06.11.2006
    • 640
    • Vrbas
    • Mazda 626 2.0 TD

Evo ti nekih auto-tapetarskih radionica ( poshto je to posao za tapetara ):

Autoenterijeri Miloshevic, Cvetanova Cuprija 6, BG
    Dekorstil, Matice Srpske 4, BG
    Gavrilovic, Slanachki put 115g, BG
    Maxi servis, Ibarski kej 689, Kraljevo
    Sartid spin, Goranska 12, Smederevo

....e sad jbg, nemam brojeve, ali nazovi 988 i dobicesh ih....

Comment

• flychebgd
      CBC Član
      • 17.07.2007
      • 10

Hvala puno na informacijama, tek sam danas premotao u glavi da postoji posebna profesija koja se time bavi i da se zove Auto-tapetar !

Ti si ovo predpostavljam nashao na netu ?

Ako neko ima iskustva sa nekim Auto -Tapetarima bio bih mu zahvalan da ih podeli sa mnom

Hvala jos jednom

Vlada

Comment

• mb12
        CBC Senator XXL
        • 06.11.2006
        • 640
        • Vrbas
        • Mazda 626 2.0 TD

Nisam nashao na netu, nego u nekim starim novinama od pre godinu dana u kojima je bila tema o presvlashenju sedishta ..... nisam imao iskustva, tako da ti tu nishta nemogu pomoci .... pozzzzz i javi na kraju kako je proshlo i koliko je koshtalo i naravno tvoja opazanja ....

BTW pogledaj negde po otpadima ( mada chisto sumnjam da Stila ima po otpadima ) chitava sedishta ..... pozzzzz

Comment

• jaksa
          CBC Senator XXL
          • 23.10.2004
          • 701
          • Novi Beograd, SC

Ja sam imao slucaj da mi se je slomilo sediste (vertikalni naslon) i vrlo korektno je opravljeno.

Comment

• nemmen
            CBC Početnik
            • 05.07.2007
            • 9
            • Beograd

eeee kad sam već na temi da postavim i ja jedno pitanjce - odšrafio sam do kraja ručku ispod sedišta (na zastavi 101 koju vozim) i sad nikako ne mogu da vratim u prvobitno stanje.
            naslon sedišta mi nije fixiran tj. non-stop pada pa moram rukom da ga ispravljam veoma često, što u toku vožnje i nije baš lako......
            pomoć?!

Comment

Working...
            X