PPG mi se čini kao najbolje rešenje.Ja bih ofarbao prednju haubu ,onako da bude kao da je karbonska....ima li neko pametan predlog?
TETAK, ne postoji farba koja moze da da izgled karbona, ali, recimo ako se odlucis za najtamniju sivu boju, koja je matalik naravno i u nju dodas sasvim malo najosnovnije perle mozes da postignes slican efekat. Pozeljno je odabrati i ekstra kvalitetan lak, koji ce se nanostiti u nekoliko 'ruku'. Tako ce se postici visoki sjaj, naravno na kraju poliranje.
Naravno, postoje i karbonske folije, ali do sada nisam nasla ni jednu koja je dovoljno siroka da moze "iz komada" da se ugradi na haubu.
Malecka ti se zaista razumeš u styling a pre svega u boje i farbanje!Ovo je bilo korisno!Voleo bih da nekako mogu da vizualizujem kako bi to sve zajedno izgledalo pošto bih tako ofarbao prednju haubu, deo krova izmedju lajsni i krovni spojler.Auto je inače indigo plave met. boje!Ako našto slično negde nadješ molim te da postaviš link ili sliku....Iz pouzdanih izvora znam da to ti možeš....
Jel moze neko da mi baci orijentacione cene farbanja za kola velicine audija A4, u metalik i perla varijantama? Nasao sam jedan audi u super stanju ali je teget i prilicno mat, pa da vidim koliko bi me izasao sa sredjivanjem.. Pretpostavljam da je perla mnooogo skuplja (ne znam ni u koliko prelaza mora da se radi), tako da bih najverovatnije uzeo neku metalik boju, ali da se lepo odradi, a ne kod nekog cetkom u dvoristu
Jedan klik u Photoshopu i vec smo spremni za Evropu..
ljudi podelite sa nama iskustva...sto se tice majstora.Postoje topici koji se bave potraznjom dobrih limara/farbara...pa mozete upisati vasa iskustva!?
Jel moze neko da mi baci orijentacione cene farbanja za kola velicine audija A4, u metalik i perla varijantama? Nasao sam jedan audi u super stanju ali je teget i prilicno mat, pa da vidim koliko bi me izasao sa sredjivanjem.. Pretpostavljam da je perla mnooogo skuplja (ne znam ni u koliko prelaza mora da se radi), tako da bih najverovatnije uzeo neku metalik boju, ali da se lepo odradi, a ne kod nekog cetkom u dvoristu
Na kvalitetno farbanje ne mozes da racunas bez 1000 eura
ali to da bude zajedno sa materijalom, pripremom i rukama, jer sve ostalo bi bila kradja.
Podrazumeva se da su i te boje kvalitetne, trenutno znam par ljudi koji bi to mogli da urade, ali moram, da ih pitam za precizniju cenu, poredjenja radi, majstor na koga mislim je procenio jednog sfifta na 750 eura, tamno plava prela boja.
@TETAK: pronasla sam ti jednu MR mazdu u slicnoj kombinaciji, u ZG imam fotografije i videla sam je uzivo. Tako da toje provereno dobra kombinacija.
Slike linkujem sto je pre moguce
Hvala Little i onako usput da te(sve vas) pitam, da li neko tamo dobro radi ono kako mi to zovemo "flekovanje" odnosno parcijalno farbanje manjih oštećenja laka ili ogrebotina?U Čačku i G.Milanovcu ima par takvih(dobrih) majstora pa me zanima kako se vi ostali snalazite?
Ja se snalazim kod mog drugara (pu, pu, sto mi unisti auto pu pu, al to je samo auto tako da ) on i flekuje i radi komplet farbanje svega i plastike iznutra, znate moj auto i flekovao mi je na nekoliko mesta, al ne mogu da nadjem pa verujem da je dobro cim ne mogu da nadjem A sto je jeftin kad nesto zabrlja uuuuuuuu
Comment