Ah ti distanceri...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bojanTI
    CBC Senator XXL
    • 04.01.2006
    • 870
    • Pancevo

Ah ti distanceri...

Neko pametan je jednom rekao: "Dajte mi dovoljno dugacku polugu i podicicu Zemlju!"

Danas ih montiram dva sata i ceo dan testiram i ocekujem ne znam ni ja sta, verovatno da mi otpadnu tockovi, ne znam ni sam, ali nista se nije desilo od onog sto sam ja ocekivao, sta god to bilo...
    Na kraju posle posmatranja od pozadi i sa strane definitivno skapiram da je vizuelno sve unazadjeno, profil je dziberski a pogled u zadnji kraj izaziva najblaze receno smeh, gume koje su izgledale savrseno siroke su postale preuske i odjednom su se nasle negde van automobila i sve izgleda kao raskrecena zaba!

Na stranu izgled, to je stock felna, a i 205 i nije tako mnogo kad se tako rasire tockovi, neka bude da je stvar ukusa, ali...
    Ne znam samo kako moji cenjeni drugari, koje ovom prilikom pozdravljam, nisu primetili ono sto sam ja primetio, a pritom to nisam ni ocekivao ni u najgorim snovima, znaci momenat tripovanja je iskljucen... LM, kako nisu primetili da se ceo auto razvakao i sada se tegli i isteze se kao macka na svako dodavanje gasa i ne daj Boze kocenje, a za malo teze skretanje da ne pominjem?! Kako bre niste primetili da cas vuce u jednu a cas u drugu stranu cim zakocis, sve zavisi na koju stranu put optereti polugu sada vecu za dobrih 20 mm?!

Brezoni?! Pa kad sam razmontirao sve malopre (evo 4 je pred zoru) svi su bili skroz razlabavljeni, a toliko sam ih stegao u glavcinu da sam mislio da ce sve da popuca! Dobro i to se resi maticama, ali kako resiti to sto su krivi kad ih navuces na glavcinu, jedva se tocak namontira...
    Na kraju (pre nego sam poceo da ih skidam oko 01.30) poceli su svi tockovi da klapcu i da zvone od onih brezona koji su popustili!

Ima vas znam kojima sve ovo radi do yaya i ne znate o cemu govorim, ali nije to sada ni bitno, ovo ja vise sebi psujem familiju sto se ne poslusam kad znam sta hocu a sta necu!

Zakljucak?! Od govnana pita nema, ili ima ali je pita govnara pa ko voli neka izvoli! Pare na sunce pa izvoljevaj, kad god sam hteo da platim manje platio sam vise i to sa kamatom, da li je bila u novcu ili je bila u muci kao veceras, nije toliko ni bitno!
    LM 2, felne sa vecim ET-om, to jest manjim da izadje napolje, desice se slicna stvar ali ce sklopovi ostati isti i sve ce biti prirodnije i manje ce se osetiti (nadam se), to cu bar ja da odradim, ali kad malo ovo zaboravim!
    To je ono kad se napijes kao svinja i kazes necu vise nikad i sve dok ne zaboravis muke Hristove...

E barabe jedne...
    In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
  • 230
    CBC Senator XXL
    • 02.04.2007
    • 775
    • Semberija

Važno je da si shvatio šta želiš.
    Nemoj više pijan postavljati felge
    155+75=230
    VIVA LA VITA!!!

Comment

• Majstor BOB
      CBC Senator XXL
      • 27.04.2006
      • 340
      • Zemun

..

Au bre Boki šta te to spopalo? Vidi Boki da ne kažem momčiće jel , ja nešto nisam za tu varijantu distancera... bar na tvom autu...ako ti se ne razloka odma. onda malo kasnije sigurno i trpi i trap i letva bla bla.... Mislim lepo to izgleda ali ....

Moraš na centriranje trapa ako nećeš da ti vuče u stranu!

Baci to sranje u p..ku m..... Roknucemo oprugice i bice mackica ipo

Astra GSI

Comment

• dare156
        CBC Senator
        • 07.03.2007
        • 282
        • Beograd

Jer znas onaj vic - stari a dobar.

Bio covek u svaleraciji. I cepa on, kad cuje u kucu ulazi muz. Sta ce iskoci kroz prozor. Kad vidi sta je uradio, on poce da se moli,
        boze samo me sad spasi, vrati me mojoj zeni i deci, necu vise nikaeda......
        Kad dole prodjose kola sa senom, on upade, pogleda gore i kaze..........
        STO JA K*NJAM KAD SE UPLASIM

Comment

• Milos
          CBC Senator XXL
          • 12.05.2005
          • 700
          • Beograd, carraburma

Re: Ah ti distanceri...

da nisam probao na mojih nekoliko auta, mozda bi se slozio sa svima vama, ali ovako samo mogu reci da to radi bez problema i mogu dati samo +.

@boki nemoj da se nerviras, da nisi probao ne bi ni znao - barem si nesto naucio! za tebe je stock auto po sistemu 'ne diraj nista, fabrika je tako rekla i to je to'!

reci cu ti da si samo izabrao drugi profil gume auto bi ti totalno drugacije izgledao!

nek ti bude reper vekijev bivsi 145, sa izborom guma, sirine felne i visine auta! da ne pricam ja vise...

a sto se tice brezona, nesto nisi dobro uradio, mozes da probas kod mene, videces da se nista ne klacka.

Comment

• Nigy
            CBC Senator XXL
            • 13.04.2006
            • 921
            • BGD

Re: Ah ti distanceri...

Originally posted by bojanTI
            Neko pametan je jednom rekao: "Dajte mi dovoljno dugacku polugu i podicicu Zemlju!"
            Arhimed je rekao:
            ?Give me a place to stand on, and I can move the earth.?
            (jedan od prevoda sa grckog)

Originally posted by Jovana
            Samo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)

Comment

• bojanTI
              CBC Senator XXL
              • 04.01.2006
              • 870
              • Pancevo

Ma nisam ljut uopste, sve ovo je bila interna sala mene sa samim sobom jer znam kakav sam, definitivno brljiv!

Sto se tice Vekijeve 145, to upravo i jeste to! Samo... Malo vise planiranja i malo manje na brzaka i sve u redu, eto to sam ja...
              In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• TOKYO
                CBC Senator XXL
                • 17.07.2006
                • 1696
                • Beograd- NBGD

Boki ako sam primetio i jednu tvoju posebnu osobinu od kad sam na ovom forumu, to je da si specijalista za otvaranje novih tema,pogotovo brljivih!

Salim se!

Da li mozda znas sta je kuratta sreca???

Eee kuurata sreca ti je kad visis sa vec polomljene grane drveta ispod koje se nalaze hiljade piccaka i samo jedan *****c i ti padnes i nabodes se bas na njega!

Izvucite pouku iz ove recenice:

Ili si ti stvarno kurrate srece ili kenjas ko po obicaju

Sportski auto koji ne lupa,ne drnda,ne vuce na sve strane .... i nije sportski auto!

Ali da ti ja ne pametujem,Milos ti je vec rekao.... , i to ne na pamet nego iz izkustva!

P.S Izvinjavam se na blagoj vulgarnosti
                MY ex RWD Alfa
                Drift & Donuts & Track

Comment

• bojanTI
                  CBC Senator XXL
                  • 04.01.2006
                  • 870
                  • Pancevo

Au brate, bas ti hvala...

Comment

• TOKYO
                    CBC Senator XXL
                    • 17.07.2006
                    • 1696
                    • Beograd- NBGD

Bez ljutis,morao sam malo da te zezam,tako si mi delovao nevino da sam morao da ti skinem mrak!

Ne ocajavaj,napravicu ja od tebe pravog trkaca!!!
                    Mora i to da se vezba!
                    Usput ako si zainteresovan nudim ti brzi otkup te sirovine koju posedujes i zbog koje te muka hvata!

Stavicu ih makar na zadnje tockove pa nek vuce na koju god stranu oce ima sa zadovoljstvom da ga ispravljam!
                    MY ex RWD Alfa
                    Drift & Donuts & Track

Comment

• bojanTI
                      CBC Senator XXL
                      • 04.01.2006
                      • 870
                      • Pancevo

Sada imam samo tri distancera i sve brezone sa srafovima, a cetvrti... Preleteo preko kuce u komsijino dvoriste...

Comment

• TOKYO
                        CBC Senator XXL
                        • 17.07.2006
                        • 1696
                        • Beograd- NBGD

:x
                        MY ex RWD Alfa
                        Drift & Donuts & Track

Comment

• Dora
                          Nadzornik!!!
                          • 24.10.2004
                          • 17451
                          • Novi Sad
                          • FIAT

Pa ako nisi tupnuo komšiju u glavu ili kola, zamoli ga da ti vrati, kaži da je frcnulo kad si skidao i odlete...
                          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
                          X