he he he .. pocinjeda mi se dopada taj zakon, samo sto i dalje ne resava problem
Heh, sad mi ništa nije jasno. Pročitao sam sve od početka. Jel to treba da ima funkciju ili ne. Mislim da li je samo ukras onako kao štrči iznad haube ili ima rupe na haubi ispod da bi radilo svoj posao?
Nisam samo razumeo šta se hoće sa otvorom, da se u****va vazduh spolja ili da se izbaci vreo vazduh iz mot. prostora(može i oboje istovremeno) ili da se ništa ne dešava.....U sva tri slučaja rešenja su potpuno različita a ono da se ništa ne dešava je najgore!
otvor treba da se stavi kao ukras, dakle samo stilski, a pitanje je kako to izvesti, zato tema i jeste u stylingu
Ali polemika oko secenja haube je zbog toga jer me interesuje kako to uraditi.
otvor treba da se stavi kao ukras, dakle samo stilski, a pitanje je kako to izvesti, zato tema i jeste u stylingu
Ali polemika oko secenja haube je zbog toga jer me interesuje kako to uraditi.
Meni opet nije jasno ali da probam. Kad sam rekao pleksiglas ispod mrežice, mislio sam da će mrežica doći odmah gore na otvor te plastike što se dodaje (ili je lim). Ako se ceo deo zalepi po ivicama a na vrh otvora se stavi mrežica zbog izgleda ili čega god, ispod mrežice može da se zalepi pleksiglas, tako da se kroz mrežicu providi hauba ako ej potrebno. Na taj način cela šupljina ispod usisnika a iznad haube je hermetički zatvorena i nema šta da ulazi i izlazi. Mada BOOST negira jednu radnju
Ako treba da je u funkciji i da kroz haubu prolazi vazduh onda mora da se seče hauba i to izbegavanjem tregera, što mi se čini nemogućim ako je ona slika uzorak jer su otvori preveliki da bi promašili sve tregere.
Opet i u tom slučaju se naprave ispod haube odvodnici od plastike ili pleksiglasa u vidu levka, pričvršćeni odole za haubu, koji bi odvodio vodu negde prema unutrašnjim blatobranima da iscuri. Samo u tom slučaju opet nema funkcije protoka vazduha kako treba.
Dora>
Ne znam, za plexiglas, koliko ja znam on nije bas ok za sunce...dobije one linije po sebi...kao da ga je neko presavijao...?!
a sta mislite na jednostavan nacin: Recimo da se probusi hauba i da ima funkciju...a kada je kisa i sneg...Da li neko zan kakvo je resenje kod pravom Mitshubishija EVO 6? da bas taj model!
Comment