farbanje zadnjh vrata (gepeka)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • reaper_HGT
    CBC Senator XXL
    • 05.09.2007
    • 888
    • Beograd

farbanje zadnjh vrata (gepeka)

neko pametan je srafcigerom ili slicnim skidao oznake i napravio 4 ogrebotine od po 1 - 1.5cm, prilicno duboke, od drugog znaka ostale su sitne ogrebotine u obliku kruga, ne pada mi na pamet nista sem farbanja
    da li neko mozda zna cenu otpr?
    ili imate neku drugu ideju?
    hvala unapred!
    pozZ
  • zux
    CBC Senator XXL
    • 10.05.2005
    • 773
    • Beograd-Filmski grad

ukratko: oko 50ak eur.

Comment

• NemaN
      CBC Senator XXL
      • 29.11.2004
      • 1560
      • munze

70e

slikaj da vidimo ali ako je do lima ne verujem da bilo sta moze da se uradi
      I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• Kanarinac
        CBC Senator XXL
        • 08.10.2004
        • 2870
        • BG,Weedikovac

Pa ako je vec probio boju i doshao do gita mora da se farba, a cena od 60 do 80 evra u zavisntosti kolko ima farbar da se zeza sa tim.

I love my

Comment

• reaper_HGT
          CBC Senator XXL
          • 05.09.2007
          • 888
          • Beograd

i sta mislite?
          cuo sam nesto o korektorima i slicnim proizvodima, mozda moze da se sakrije?

Comment

• Kanarinac
            CBC Senator XXL
            • 08.10.2004
            • 2870
            • BG,Weedikovac

Ovo oko znaka shto je ostalo znachi krug bi mozhda moglo da se ispolira.Ovo ostalo nema shanse.Mozhesh da uradish sledece.Odesh u neku farbaru i trazhi da ti naprave bazu u tvojoj boji nijansi.Onda lepo ili shtapic za ushi ili chachkalicu i popunish oshtecenje ali slobdono nek bu ispupcheno ako me razumesh.Pustish sigurno jedno 5-6 dana da se sushi a mozhesh i vishe i onda uzmesh i ispolirash,najbolje mashinski.Mozhda uspe a mozhda i ne.sve to ce te izadje mozhda 20ak evra i ako uspesh tj budesh zadovoljan ushtedeo si 50ak evrica.E sad postoji mogucnostd da ne uspe tako da.
            P.S. mozhesh da ne polirash samo popunish rupe bojom!

I love my

Comment

• reaper_HGT
              CBC Senator XXL
              • 05.09.2007
              • 888
              • Beograd

ovo oko znaka sam polirao rucno i vec se manje vidi, a ovo drugo cu probati pa sta bude! thnx 4 d help

Comment

• iwcham1979
                CBC Senator XXL
                • 17.07.2007
                • 741
                • Nis
                • Seat Altea 2.0Tdi

Ajd da pitam nesto i ja, a da ne arcim novu temu. Na haubi imam naravno pecke od kamencica, ali i dva tri ulubljenja od grada, koja se ovako ne vide, se, ako lim reflektuje recimo krosnju drveta, onda ne mora mnogo da se zagledjuje. Isto ima 2-3 sitna ulubljenja i na krovu. Da li je moguce skinuti lak, ofarbati samo komadice koji su ispeckani/ulubljeni (prednji deo haube i kruzice koji se ocrtavaju od grada) pa izlakirati cele delove, i da se sve to ne vidi. Meni ovo zvuci jeftinije a mnogo bolje od farbanja cele haube i krova. Bio sam kod jednog solidnog majstora ovde, ali se on namrstio na tu ideju. Verovatno mu je lakse da sve farba, ili izbegava posao jer mi je rekao da on tu nista ne bi dirao. U fazonu, ma samo ti to teraj....

Comment

• M626
                  CBC Senator
                  • 12.01.2006
                  • 200
                  • Beograd, Konjarnik

Hladno ispravljanje lima (za ta udubljenja od grada), pisano je vise puta o tome.
                  Covek se zove Dule, nalazi se u Romanijskoj ulici u Zemunu.
                  Okvirna cena je oko 25e po delu (toliko je bar bilo kada sam se jesenas raspitivao).

Ima telefon negde na forumu, udri malo search pa vidi.

Poz.
                  Optimist and pessimist both end up dying. But they each use their lives in a completely different manner.

Comment

• iwcham1979
                    CBC Senator XXL
                    • 17.07.2007
                    • 741
                    • Nis
                    • Seat Altea 2.0Tdi

Znam za tu diskusiju ovde, ali i cini mi se da lik dere za to, plus sto sam 250km od Bg-a. Nisam mislio na to, vec na skidanje laka, farbanja samo odredjenih malih povrsina, i opet lakiranja, a da nema fleka! I onako je hauba ispeckana od kamencica i rizle malo u donjem delu. Sry reaper sto ti spamujem thread Sto se tice poliranja, ono sto ja znam je da, kad predjes noktom preko ostecenog mesta, ako nokat ne zapinje, moze poliranje, ako osetis prelaz, tesko.

Comment

• Eon
                      Moderator
                      • 10.03.2005
                      • 4225
                      • Beograd-NBG-44
                      • Superb 2.0 4x4 DSG

Mesta gde je farba nestala sire od pola mm moraju da se farbaju, a udubljenja mogu na hladno da se ispravljaju, ali se to radi samo u KG ili BG!!!
                      Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                      Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

Working...
                      X