Korozija oko shoferke????

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BubaJez
    CBC Član
    • 02.12.2005
    • 69
    • Zemun

Korozija oko shoferke????

Dakle, ono sto nisam primetio kada je trebalo vidim sada...Lik od kojed sam kupio kola je menjao soferku, ali ko mu je god skidao izgrebao je lim u krug oko nje i postavio novu soferku i keder.... Sada je vrag odneo salu i pojavila se korozija

Sta da radim??? Kako da se to resi, da skidam keder pa da teram da se farba i sredjuje pa posle kedre vracati ili kako???

Molio bih za savet.

Pozdrav.
  • alexa05
    CBC Senator XXL
    • 23.07.2006
    • 1769
    • Smederevo
    • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Ja mislim da je najbolje opet skinuti soferku pre "operacije" al' ako ti to radi pro onda je to dodatni trosak.
    EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• Kanarinac
      CBC Senator XXL
      • 08.10.2004
      • 2870
      • BG,Weedikovac

Troshak od oko 50 evra skidanje i montazha s tim shto postoji mogucnost da shoferka pukne.Vidi sa nekim limarem shta ti preporuchuje.U sv sl ako je korozija izbila ispod shoferke tj ispod lepka ne gine ti skidanje!

I love my

Comment

• BubaJez
        CBC Član
        • 02.12.2005
        • 69
        • Zemun

znaci ne gine mi skidanje...hvala. sta mislite da je najbolje otici u glass servis i oni da je skinu, a kako onda do majstora za farbanje??
        uh cela operacija.
        btw. imam jos jedno pitanje , da ne otvaram drugu temu, Goran mi je farbao branik, nije bas najboljepa sam rekalamirao, ali ni sada nije to to, a neda mi se ponovo potezati iz Zemuna do Rakovice.... Kada ostane posle farbanja kao tackice sitne koje se osete pod rukom i izgleda kao prasina koja se nalepila na farbu kako to isterati? Pretpostavljam vodenom smirglom ? Ali ako bih to radio sam koju granulaciju da upotrebim da bi posle boja bila sjajna? Nadam se da sam dorbro objasnio.

pozdrav.

Comment

• Vocko
          CBC Senator XXL
          • 25.04.2005
          • 4556
          • nBGd

1000 ili 2000 potopis je u vodu i lagano prelazis preko mesta na kome su granulice, sundjerom prebrises i tako par puta, ali ne pritiskaj nikako.

Tako mu je i kod mene bilo ostalo, pa sam ga "terao" da sve poravna, a imao je petoro ljudi koji su ga cekali... Drugi put je uspesno uspeo da omane boju (ispala zuckasta), a pravili je po fabrickom broju...

Comment

• Kanarinac
            CBC Senator XXL
            • 08.10.2004
            • 2870
            • BG,Weedikovac

Ali meni i dalje nije jasno shto svi idu kod Gorana.Pocheo chovek da fusherishe do muda!Kasni po 10 dana,a farba ko nogama.A za te sitne tachkice cesh morati da polirash ceo branik samo shimrglom cesh izmatirati branik tako da...Bolje idi reklamiraj to dok ne uradi kako treba ko shto je Jagodica Bobica uradio!

I love my

Comment

• alexa05
              CBC Senator XXL
              • 23.07.2006
              • 1769
              • Smederevo
              • Opel Vectra B 2.0DI 16v

2000. Posle moze i jedno poliranje i gotovo.
              EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• mugos
                CBC Senator XXL
                • 18.09.2007
                • 555
                • BG/sada Novi Beograd

Limariju raditi van Beograda. Em bolje odrade em jeftinije. Komplet farbanje sa njegovim rubovima i bojim 400 evrića. Jedino sam čekao 8 dana.
                Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.

Comment

Working...
                X