Zadnje svetlo za kadeta?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • NpN
    CBC Veteran
    • 09.10.2007
    • 168
    • Novi Sad

Zadnje svetlo za kadeta?

Radim, tj. hocu da radim prepravku zadnjih svetala na autu. Pokusavam da nadjem za kadeta zadnja svetla, ali providna. Posle bih ja ubacivao to sto mislim na nacin na koji sam to zamislio.
    Kontam da radim sa ledarama, kao i ostatak signalizacije u kolima, kabinu sam vec manje-vise sredio, meni se svidja.
    Znaci treba mi providna zadnja sveta, a ako to nema da se nadje, da li to moze da se napravi, ili da idem na plan b, samo dodavanje i vadjenje postojcih sijalica.

Inace, auto je beo, i zadnja svetla su ofarbana u belo, lepo izgleda, ali sam nesto zamislio, a dosadno mi.

Inace, u planu je da ceo auto, posto je beo, ima i apsolutno sve belo na sebi, znaci ne sijalice sa uzarenim vlaknom, vec sve u belo, ledare i neonke. Na 30% sam od zavrsavanja transformacije.

Pa ako neko zna, neka vice, ako ne mozemo prodiskutovati, a ja da predjem na plan b.

Poz.
  • zux
    CBC Senator XXL
    • 10.05.2005
    • 773
    • Beograd-Filmski grad

samo lexus varijante svetala ti imaju skroz prozirno staklo (tj. plastiku)
    ako si spreman da zrtvujes vise od 100eur. za lexusice za kadetta da bi se igrao ledicama onda...
    mada ne znam kako bi sve to izgledalo u domacoj radinosti

Comment

• remus
      CBC Senator XXL
      • 25.12.2004
      • 695
      • Zrenjanin

Cekaj a kakwe veze ima stop svetlo sa tuningom??? Malo si omasio temu.
      VW Golf MK1 2.0 16V (u izradi)

Comment

• NpN
        CBC Veteran
        • 09.10.2007
        • 168
        • Novi Sad

Pa ne znam sta vi smatrate pod "tjuning"?
        Menjanje svetala, prepravka postojecih, zar to nije "modovanje"? Ili tjuning? Ili je tjuning samo motor i limarija? Ili premestite temu gde hocete, ali ja tjuniram moj auto

Originally posted by zux
        samo lexus varijante svetala ti imaju skroz prozirno staklo (tj. plastiku)
        ako si spreman da zrtvujes vise od 100eur. za lexusice za kadetta da bi se igrao ledicama onda...
        mada ne znam kako bi sve to izgledalo u domacoj radinosti
        Boze sacuvaj 100 eura za to. Idemo na plan b.

Comment

• remus
          CBC Senator XXL
          • 25.12.2004
          • 695
          • Zrenjanin

Tuning je oko motora,a stop svetla i slicno je stajling.
          VW Golf MK1 2.0 16V (u izradi)

Comment

• milos__
            CBC Početnik
            • 18.06.2007
            • 8
            • Beograd

PA on je i postovao na stajlingu

Comment

• NpN
              CBC Veteran
              • 09.10.2007
              • 168
              • Novi Sad

Nisam, premestili su temu.

Zadnja svetla su mi ofarbana u belo, pa se po suncu slabo vidi kada dajem zmigavac, pa rekoh, kada vec to radim, da sredim i ostalo.

Znaci, vadim postojece sijalice i ubacujem led diode, oko 140 komada, pa mi treba malo vremena da to sredim, pa cu baciti fotke, da kritikujete.

A bogami, treba to i izbusiti i staviti...

Jos nisam odlucio o obliku, kontao sam na poziciju od crvenih da stavim u X, zmigavce u obliku strelica, a za stop jos ne znam.

Ako nekom ima neki predlog ili sl, voleo bih da cujem.

Inace radi se o superflux waterclear ledarama od 3-4k mcd, tako da ce se super videti po danu, za razliku od sadasnjih svetala.

Comment

Working...
              X