Branici.. sajtne...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • DraxNS
    CBC Senator XXL
    • 24.10.2006
    • 520
    • Bačka Palanka
    • Peugeot 307 SW

Branici.. sajtne...

Ima li neko osim Pikec-a da radi/pravi itd branike i sajtne po meri i ukusu?

Ili ako ima gotove... pa da se bira... a naravno da cene nisu paprene.

U temi u kojoj sam se predstavio.. ili nekoj posle sam napisao sta bi hteo da uradim... a kako mi je od onda pukao prednji branik (koji je vec krpljen nitnama....) i kako se blizi vreme zamene istog.. hocu da vidim koje su mi opcije.

Auto je ovaj sa slike... Toyota Carina II E

Kad dodjem kuci okacicu slike sta bi mi odgovaralo... (kakav stil) pa ako neko ima savet/preporuku/predlog...

P.S. Uradio sam pretragu ovog podforuma i nasao samo Pikeca i Matrix.. a potonjima sajt ne radi... te su ispali iz igre... ako ne vode racuna o sopstvenom sajtu... kako li tek vode racuna o klijentima

P.P.S. Evo i slike

prednji branik i spojler

sajtne

zadnji branik i spojler

prednji branik i spojler
  • apex
    CBC Član
    • 23.08.2007
    • 59
    • Zrenjanin

Ima!

Potrazi na www.polovni-delovi.com , imas coveka koji prodaje stock i styling branike, verovatno i sajtne, u kategoriji oprema

Comment

Ako ti nije tesko dodji do Nove Pazove da pogledas modele koje imamo i da vidimo sta bi ti sve radio od spojlera pa da se dogovorimo,moze sve da se uradi. Javi se na xxx/xxx-xxxx Mily

EDIT by 206: cela 2 posta na Forumu, pa oglas? Poenta registracije ovde nije da bi se kupile musterije i navlacile da mu se proda ovo ili ono - sto je ovde ociledno slucaj. Ako gresim, nece biti problem da se prvo uzme malo ucesca u radu Foruma pre nekog silnog reklamiranja, zar ne? Hvala.

Comment

Re: 206 ! Ja koliko se vidi nisam coveka uhvatio za ruku ili mu lupio samar da on mora da kupi,jednostavno sam ga pozvao da dodje da pogleda,vidi,dobije neki savet,nije obavezan da mora,niti sam stavio reklamu.Veca je reklama u postu iznad mog tako da .... izbrisi oba ova posta ako postoji problem

Comment

• 206
          Admin od ispočetka :)
          • 09.12.2004
          • 9548
          • Beograd
          • 206

Pa zamisli na sta bi ceo Forum licio da dodje jedno 50 ljudi i krenu da pozivaju ljude da dodju i pogledaju robu, dobiju savet ili tako nesto?
          The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• apex
            CBC Član
            • 23.08.2007
            • 59
            • Zrenjanin

Sto je veca reklama u postu iznad? Ja niti radim sa tim branicima niti sa spojlerima, sa covekom koji ih prodaje nemam veze, tako da ne vidim u cemu je gornji post reklama?

Meni ni iz dzepa ni u dzep, tako da cisto sam hteo da pomognem i nista vise.

Comment

Auuu bree al se zamrsilo. Aj samo nesto da objasnim pa izbrisite sve ovo da ne bi skroz skrenuli sa teme. Apex,ja nisam nigde naveo proizvode koje prodajem i po kojim cenama i to preneo sa drugog sajta.Rekao sam samo da se bavim sa tim,jeste to u jednu ruku reklama za mene(to je jedino za sta mogu da priznam gresku). ujedno sam ja hteo da pomognem kao i ti. 206: problem je kod nas sto nikad nece biti tih 50 ljudi a i da ih bude stvarno bi bio haos,slazem se. Ujedno savet je svakome dobrodosao pa ne bitno dal dosao kod mene ili nekog drugog.Sto se tice reklamiranja ako smo kod toga,sam decko koji trazi branike i spojlere je upravo izreklamirao Matrixa i Pikeca. ja sam takodje moderator i poznajem dobro pravila foruma.Po tom pravilu trebale su te dve firme da budu pod cenzurom jer nemaju adekvatnu reklamu na sajtu to jest ne prilazu korist. Nema nadam se nikakve ljutnje ?! pozzz

Comment

• DraxNS
                CBC Senator XXL
                • 24.10.2006
                • 520
                • Bačka Palanka
                • Peugeot 307 SW

hmmm koliko rasprave oko prostog pitanja.

@Shark-tuning
                mogao si mi jednostavno poslati PP, a u poruci na forumu napisati da se ti bavis time i da si mi poslao PP, kako bi bio siguran da cu je procitati. U tom slucaju tvoj post ne bio bio reklama.

Kao drugo, ja nisam reklamirao Pikeca i Matrix, samo sam pomenuo da sam jedino njih nasao pretragom ovog foruma i da me interesuje da li ima negde jos neko ko se time bavi...

Kao trece... savet... stavi makar kontakt stranicu na web adresu... onako samo reklamiras loopia hosting... a i deluje neprofesionalno kad reklamiras sajt koji u sustini nemas (osim registrovanog domena....)

@apex
                nadjoh to sto si mi preporucio na onom sajtu... ali slaba vajda

Pitanje i dalje ostaje, ali ga prosirujem na replike branika. Cuo sam u razgovoru sa vlasnicima raznih otpada koje sam kontaktirao, da postoje replike branika (znaci ne certifikovani toyota delovi, vec recimo "mala privreda") koje su nove i koje kostaju isto ili samo malo vise od necega sto bi mogao skinuti sa druge Toyote. Pojednostavljeno , nov deo za (pribliznu) cenu polovnog.

Stvar nije preterano hitna, posto cu limarsko/farbarske radove svakako odloziti za prolece, ali bi mi znacilo da do tada imam sve sto treba nabavljeno ili pripremljeno.

Comment

• apex
                  CBC Član
                  • 23.08.2007
                  • 59
                  • Zrenjanin

Imas i http://www.fandjo.co.yu/ , ako si njih zaobisao

Comment

• DraxNS
                    CBC Senator XXL
                    • 24.10.2006
                    • 520
                    • Bačka Palanka
                    • Peugeot 307 SW

iskreno... cuo sam par losih komentara za Fandjo... bio cak jedno vreme i na njihovom starom forumu.... i tako... zaobisao bi ih za sada...

ti losi komentari su verovatno cista rekla kazala, cisto da se zna, ali ja za sada biram da im verujem.

Comment

• AlexRS
                      CBC Senator
                      • 27.10.2007
                      • 234
                      • Borca

@DraxNS
                      komentari nisu rekla-kazala bio sam prisutan par puta kad su sklapali par automobila, mogu reci samo jedno: ja svoj auto im nebi dao ni da operu...

Comment

• little
                        CBC Senator XXL
                        • 04.10.2004
                        • 912
                        • BGD
                        • Lancia Ypsilon 1.2 8V

Čini mi se da tebe zanima reparaturna limarija. Ima nekoliko radionica u Srbiji koje prave ili uglavnom uvoze delove. Tu možeš da nađeš, kako ti kažeš, replike branika.

Neki od sajtova nemaju ponudu proizvoda, ali imaju kontakt, pa te molim da ne budes lenj, već da ih pozoveš.

"zensko si brate"

Some people are wise and some.. Otherwise..

Comment

• dandy
                          CBC Senator XXL
                          • 09.12.2005
                          • 513
                          • Bijeljina-Beograd Medakovic

Originally posted by AlexRS
                          @DraxNS
                          komentari nisu rekla-kazala bio sam prisutan par puta kad su sklapali par automobila, mogu reci samo jedno: ja svoj auto im nebi dao ni da operu...
                          ne bih da se mijesam, ali volio bih da cujem razloge....i inace koliko sam upucen fandjo nije perionica, tako da neces ni moci dati kola na pranje...
                          i koliko vidim svakodnevno je puno dvoriste automobila,,,da je tako kako pricas,i da to ima pokrice u cinjenicama,,sumnjam da se do sada ne bi proculo i da bi ga svi izbjegavali, ali slika ispred kuce ne govori tako.....jel moguce da ima toliko loodaka da i dalje njemu daju kola da radi, ili su ovo ipak samo zluradi komentari pojedinaca...hmmmmm

Comment

• AlexRS
                            CBC Senator
                            • 27.10.2007
                            • 234
                            • Borca

Pa ovako bio sam prisutan kad su stavljali lambo vrata na jedan auto (nebitno koji)... Znaci njih se skupulo 20- toro strckaraju oko onog auta ko ludaci ovaj cacne ovde onaj tamo i tako dalje, sve dok nisu zapalili enterijer CO2 aporatom......... Jel ti dovoljan razlog?????????????????
                            Meni jeste............

Comment

Working...
                            X