dok sam bio u US ,gledao sam neku emisiju o stajlingu i govorili su o ovome,nije tesko za instalaciju samo kosta oko 1300 US$,ali je strasna stvar,imaju "saraf na saraf" uglavnom za americka i japanska auta,ali ima i univerzalnih na kojima sami busite rupe,cini mi se da se emisija zvala "do it yourself" ima i sajt na internetu pa koga zanima moze da potrazi,samo neznam tacan naziv sajta ali je vezano sa tim "do it yourself",steta sto kod nas nema takvih emisija
vertical door conversion kit
Collapse
X
-
ja gledao neku nemacku emisiju na istu temu, i pokazali detaljno kako se vrsi ta prepravka na nekoj Hondi i nekom VWu, Golfu ckoliko se secam.
odes u radnju kupis gotov kit, sa ABE atestom, rasklopis krila, usrafis sraf na sraf i odes na tehnicki da ti upisu u saobracajnu i platis neku taksu.
oni su naveli nesto tipa 2-3 radna sata je potrebno za obe strane.
ima samo za prednja vrata, za zadnja valjda se ne radi ili nemci nisu bili zainteresovani da prikazu.
gledao sam kako to funkcionise u tom TV prikazu i ne vidim gde je tu prednost, osim sto je takva vrata teze otvoriti i sto ne mogu da se zadrze u poluotovrenom polozaju jer padaju (usled mase).
mislim, koja je svrha pokvariti odlicno fabricko resenje da bi se dobilo manje iskoristivo resenje ?
osim ekstravagancije
volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
-
-
Re: vertical door conversion kit
Evo da se i ja malo ubacim na ovaj forum i u vasu diskusiju.Originally posted by makidok sam bio u US ,gledao sam neku emisiju o stajlingu i govorili su o ovome,nije tesko za instalaciju samo kosta oko 1300 US$,ali je strasna stvar,imaju "saraf na saraf" uglavnom za americka i japanska auta,ali ima i univerzalnih na kojima sami busite rupe,cini mi se da se emisija zvala "do it yourself" ima i sajt na internetu pa koga zanima moze da potrazi,samo neznam tacan naziv sajta ali je vezano sa tim "do it yourself",steta sto kod nas nema takvih emisija
Prvo da vas sve pozdravim, a sto se tice emisije, krenula je emisija "Tuning&Styling", koja se bavi ovom oblascu automobilizma, tj, modifikacijama na automobilima (budzenje-po Srpski).
Konkretno sam ja saradnik u emisiji i marketing manager, a mozete je pogledati na 8 televizija u Srbiji, od kojih su dve kablovske(spisak i termine imate na www.fandjo.co.yu/forum i to u rubrici T&S-TV).
A sto se tice teme o kojoj pisete, koliko ja znam takva vrsta vrata se zove LSD - limbo style doors, i ne predstavljaju nikakvo prakticno resenje, vec samo detalj koji ljubitelji stylinga na automobilu vole da ugradjuju kako bi se razlikovali od drugih.
A inace je to hit ove godine u svetu tuninga & stylinga, kada je rec o modifikaciji na automobilima
Comment
-
-
Zar taj mehanizam za vrata nije slican onome na gepeku pa drzi vrata u vazduhu, naravno ti moras da ih podignes. E ali dobra je fora sa eltro motorom koji ti otvori vrata preko daljinske komande, uz kombinciju podizaca moze da da jako dobar efekat16 v's thats 8 more than i need!

Comment
-
-
bas sam hteo da pitam nesto o ovome kada sam naleteo na ovo.
igor i ja hocemo da napravimo ovo na srpski nacin.
nesto kao sarka na sarku pa se to zavari i doda neki podizac.
koji smo optimisti
ali ako napravimo imacu jedinog yuga na svetu koji ima takva vrata
Comment
-
-
Obzirom na probleme sa parking prostorom, ovo je "k'o lebac" za paralelno uparkiravanje jerbo mozesh da 'ladno uparkirash izmedju dva auta i izadjesh bez problema
Ako nemash problema sa kilazhom, to jest...
Josh neka praktichna upotrebna vrednost, ideje, anybody???
Comment
-

)

Comment