premeri ta sedista dal mogu fizicki da stanu.... ako ima mesta u kabini onda se sine preprave po potrebi i to je to probaj, to je najsigurnije nece ti oduzeti mnogo vremena...
sine nisu problem, najveci problem bi imao sa zadnjom klupom, tj delom koji se spaja sa policom
znam vexone,1 skup a 2 u Čačku...
mislio sam na Aleksu Misinog, on se ne bavi prodajom delova vec ima tu jednu 156 pa sam zato mislio da ga deki pita
To su sedista iz Sport Pack 3 Alfe 156 i super su...mada su nezna, treba ih kupiti bas u dobrom stanju. Ne mogu se naci tako lako, izgledaju super i daju bas dodatni plus u kvalitetu enterijera. Uzeo bih ih uvek pre nego kozni enterijer Ali nisam siguran za zadnja sedista da ce moci....
Pitanje: sta se podrazumeva kad se prodaje ceo enterijer - jel su to samo sedista ili + tapacirung vrata + nebo...?
podrazumevaju se sedista, tapacirunzi, tepih i nebo... mada nebo zna da se razlikuje od same unutrasnjosti.. video sam na brdo 156... tako da ne znam sto bi ga menjao...
obojica ste u pravu, da vas ne citiram. podrzavam Nemanjin stav o sedistima koja su stvarno izuzetna, i meni su triput zanimljivija od MOMO koznih. koliko sam se raspitao od ljudi koji su ih videli (i samog chakija koji verujem da je ozbiljan), sedista su u ekstra ocuvanom stanju. trenutno od svih postojecih kompleta sedista nijedna druga me ne interesuju.
jos jednom da zakljucim: ili ova Recaro - ili ostaju ova koja jesu.
P.S. medju nama, da nisam u situaciji da planiram i kocnice i registraciju i jos par stvari, dao bih 400 i upakovao bih ih pa kako god. ostatak enterijera bih poklonio VeXonu odnosno kome vec bude potreban i
ja bi jurio svetliji enterier, mnogo je zatvorena sa tom crnom koja je 97% iznutra...
ovo su mi izuzetno ruzna sedista, pogotovo naslon!
a da ne zvuci glupo garantujem da se bolje sedi u fabrickim 155 sedistima u koje fino upadne gooza i nema mnogo mrdanja levo desno... ova maltene nemaju nikakvo pojacanje sa strane a sp3 je u pitanju!
Comment