Problem sa sedistem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • markofpi
    CBC Senator XXL
    • 27.07.2006
    • 1552
    • Bezanijska Kosa

Problem sa sedistem

Danas mi se komsija pozalio da mu je vozacevo sediste nekako rasrafljeno tj. kao da su srafofi koju ga drze popustili pa ima lufta. moguce cak i da nije samo to ali poenta jeste da nikako ne moze da ga fiksira, uvek se u voznji malo pomera! Inace auto je Audi A4 karavan, ne znam tacno koje je god. ali pretpostavljam izmedju '96-'98.
    Kako kuci nema net ponudih se kao i svaki dobar komsija da mu pomognem. Zna li neko neki servis ili sta vec gde to moze da se pogleda i resi.
    Takodje zna li neko gde i za koliko para otprilike mogu da se urade presvlake po meri....znaci ne da kupis gotove vec ostavis auto i oni ti naprave presvlake tako da ko ne zna da postoje nece ni da provali???
  • Goran
    Moderator
    • 06.10.2004
    • 535
    • Vrbas

Rekao bih da je pre "malo izlomljeno" nego razsrafljeno. Proveri mesta na donjem delu sedista pre naslona obicno tamo bude "problema"
    Originally posted by Dora
    Banovao me Goran
    Ako ne mozes da im objasnis, zbuni ih!

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

nije to francuz pravio pa da se slomi. sedite ima 2 nosaca, 2 nozice pozadi koje vode sedite kroz shine sa strane u kadici poda . e sad, te nozice imaju plastike kao vodjice koje su se pojele. samo to treba zameniti i nema klackanja.
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• markofpi
        CBC Senator XXL
        • 27.07.2006
        • 1552
        • Bezanijska Kosa

Ok, a zna li neko neki servis gde to moze da se zameni ako je tu problem?? I naravno sta bi sa presvlakama?? =]

Comment

• Goran
          Moderator
          • 06.10.2004
          • 535
          • Vrbas

Prevideo sam te plastike, al' ne bi verovao sta sam sve video slomljeno, ili nema toga sto ne moze da popuca

pozz
          Originally posted by Dora
          Banovao me Goran
          Ako ne mozes da im objasnis, zbuni ih!

Comment

• markofpi
            CBC Senator XXL
            • 27.07.2006
            • 1552
            • Bezanijska Kosa

Juce sretoh komsiju i pitah ga da li je on pokusao to sam da proveri, eventualno pokusa da popravi. Rekao mi je da ispod sedista ima neku elektroniku od alarma pa zato ne zeli da sam cacka vec ga iskljucivo zanima ko se time bavi i ko moze uspesno da resi problem.... =]

Comment

• zverko
              CBC Senator XXL
              • 19.08.2005
              • 7085
              • BGD
              • Audi A4

ispod sediista nema elektronika od alarma vec zicke od air bega i grejaca sedista tako da tu nema sta da se shebe. drugo ne znam majstora koji ce da se drnda oko toga tkao da je naj boje to uraditi sam a ako komsija nema problem da plati ili ne zeli da se aka sa tim, porsche je uvek tu i jedva ceka da mu takvi dodju. generalno te plastikice se mogu poruciti sao iz originala tako da mu odlazak u porsche ne gine.

Comment

• markofpi
                CBC Senator XXL
                • 27.07.2006
                • 1552
                • Bezanijska Kosa

E sad nisam ga pitao jel taj alaram naknadno ugradjivan jer kao sto kazes ne bi trebalo da postoji bilo kakva instalacija od alarma! reci cu mu da sam pogleda sediste ali u svakom slucaju delove ce morati da kupi kod uvoznika jel tako!?

Comment

• zverko
                  CBC Senator XXL
                  • 19.08.2005
                  • 7085
                  • BGD
                  • Audi A4

pazi, ako ima centrala od alarma ispod sedista odma da ide kod tog sto mi je ugradio i da ga gadja u glavu sa istom... ko bre jos stavlja centralu od alarma na dohvat ruke a sto se delova tice tj tih sitnica samo porsche.

Comment

• markofpi
                    CBC Senator XXL
                    • 27.07.2006
                    • 1552
                    • Bezanijska Kosa

Kaze da je to fabricki alarm i da ima neke dve zice...

Comment

Working...
                    X