Vidim da si iz kraja, možeš ili da svrneš da vidiš u mojoj 156 * ručica (kapica gde piše raspored brzina) mi se skida lako jer nije čitava pa može da se vidi šta je ispod * ili da slikam večeras il ujutru pa da okačim ovde...
A inače nisam smislio adekvatnu zamenu- da li opet originalnu, ili neku drugačiju.
Jesam iz kraja.
Al' ajde slikaj, da i ostali vide.
Daj i neki propratni tekst, na sta treba obratiti paznju.
A mislio sam da je menjam sa nekom u alu-fazonu posto mi je i tabla takva.
Inace mi je od koze ali je ta koza otisla totalno. Sada kada je vlazno i hladno vreme, kao plastelin je pa se skida i lepi za ruku.
On the road...
156 2.4 JTD 2002, Peugeot 206 1.4 2007, ex 146 TD 1996, ex Fiat Bravo TD100 1998
Ljudi pomagajte i meni i ja sam juce odvalio rucicu doduse neoriginalna je bila ali nema veze!!hehehe!
kako da namestim rucicu pazite sad kad je podignuta za rikverc nemam petu,to je ok!kad spustim onu plastikicu za rikverc na dole nemam rikverc heheh i to je normalno e sad kakav feder da namestim posto je ovo zivi SHOW mislim ne mogu daje sam podiz em i spustam kad mi zatreba rikverc ili peta ah!POOOMOOOCCCCC!
Probaj da zaviriš ispod te kugle od plastike da li ta crna ilivena plastika liči na prsten. Neke ručice se skidaju tako što se malim šrafcigerom izvadi taj sigurnosni prsten na dole i onda ručica sama spadne...
Ja kad sam menjao rucku na Calibri ja sam tu plastiku skalpelom smanjo na dimenziju otvora nove rucke i navukao rucku na tu plastiku, da se nebi zezao s tom polugom za rikverc.....
Comment