saobracajac tera tipa da skine sa golfa trojke foliju sa prednjih bocnih stakala inace ce kao da ga uputi na vanredan tehnicki pregled pa ce da ostane bez tablica i pretio mu je prijavom...
Gde u Beogradu zatamniti stakla?
Collapse
X
-
centar S nisu skupi za mondea karavana 80 eura sve osim shajbne, a folije su extra oni stavljaju 50% na svoja vozila u salonu odesh bacish pogled kako izgleda meni su ta mnogo svetla ali imaju dosta nijansi i boja, a za te 50 garantuju da nece panduri da te cimaju ... ja sam za varijantu 70 % ali chekam lepshe vreme poshto treba 2 dan da se sushe a ortak je stavljo u februaru rekli su mu 10 dana bez otvaranja prozora...Prevelika slika u potpisu!
Comment
-
-
Nisi napisao koliko te je kostalo i dali su ti dali neku garanciju, ako jesu kazi gde da idem.
Sto se tice pandura, znam da zavisi na koga naletis, skoro sam video na autokomandi oko 3 ujutru kako saobracajac tera tipa da skine sa golfa trojke foliju sa prednjih bocnih stakala inace ce kao da ga uputi na vanredan tehnicki pregled pa ce da ostane bez tablica i pretio mu je prijavom...
Sta je od svega sto mu je rekao, bilo po zakonu nemam pojma, uglavnom je decko, skinuo foliju.
Cuo sam da ko uradi atest, da mu u Ljermontovoj upisu u saobracajnoj i onda teras bez straha da ce te cimati panduri.
Meni licno atest ne treba jer vozim auto na strane table, a sto se tice zaustavljanja i ovako me cimaju...misle sad cemo da ga oljustimo al dobiju k.....
To je tacnije zvezdara decko se zove Ivan a njegov tel je 063/8033183
Pozdrav ako ugradis da te lepo sluzi!!!
Comment
-
-
Brick je prilično dobro objasnio šta može a šta ne.Da se nadovežem ako si preterao i nemaš atest(koji treba da ti da servis za ugradnju) ideš na tehnički pa zatim sledi prijava isto kao da ti je auto tehnički neispravan a učestvuješ u saobraćaju!Inače lično sam protiv totalno zatamnjenih stakala iz razloga što smatram da zaista umanjuju vidljivost....a i estetski ugodjaj je krajnje diskutabilan!Zašto se onda na trkačkim vozilima trude da stalno imaju kristalno čista stakla ako se" bolje "i "brže" vozi sa tamnim staklima!?Bolje uložiti lovu u dobro ulje ili orginalne rez. delove!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Ma postoji poseban Zakon koji ovo regulise, nije u sklopu ZOBS-a nego je poseban, nesto kao dopuna sta li vec... Po njemu, ako se dobro secam, zadnja bocna stakla i zadnja soferka, kao i "lajsna" na prednjoj sofersajbni smeju da se zatamne do 50%, mada nisam 100% siguran za stepen. Ne pise nista za atest, koliko se secam, mada znam da Vinca radi atestiranje ovakvih folija, valjalo bi se raspitati malo i o tome.
Ja sam zatamnio sve osim soferke crnim 50% folijama koje dosta dobro izgledaju na crnom autu, mada pretpostavljam da je sve stvar ukusa. Postoji radnjica na Kanarevom brdu, u Borskoj, i momci ovo sasvim solidno rade. Kostalo oko 200 DEM u to vreme. Vec skoro 5 godina vozim 206 (kao i M3) ovako zatamnjen, i iskreno receno za celo to vreme zbog folija su me zaustavili samo jednom od najmanje 200 puta koliko su me u tom periodu zaustavili, onako otprilike receno. A zaustavljali me i obicni "prasinari" i interventna, i oduzimali mi auto za vreme Sablje, i opet nista. Stalno spartam preko granice i niko mi ne pravi problem. Ako meni ne prave problem, mislim da je cela ta prica i pompa oko guljenja folija malo naduvana, mada verovatno se i to desava ponekad, ali ja licno sam imao vrlo malo problema zbog toga.
Comment
-
-
Ja sam stavljao te iste folije(Lumar) u novusu,cena 125e za sva stakla sem sajbe.Imaju atest iz Vince.
Comment
-
-
Originally posted by SashaJa sam stavljao te iste folije(Lumar) u novusu,cena 125e za sva stakla sem sajbe.Imaju atest iz Vince.
samo mnogo jeftinije , tj. kod glavnog majstora kod kuce (privatna varijanta)
Comment
-
-
-
-
Comment
-
Comment