Odprilike je to ona folija koju bih i ja stavio, ali samo na zadnja stakla, kod vozaca bih jos svetliju. Ali me sad buni da samo ta Grey20 i Grey5 nemaju interferencije sa GPS navigacijom. Sto je najgore, ceo sajt je nemacki a ja ni da beknem nemacki pa nemogu ni da ih pitam da li postoji neka svetlija folija bez interferencije
Gde u Beogradu zatamniti stakla?
Collapse
X
-
Re:
Ćao, evo prošlo je vremena od kada si postovao o ovoj temi, pa me zanimaju utisci?Originally posted by overspeedTo zadovoljstvo me koshtalo 120 veverica, znachi taj "atest" i sva stakla sem (naravno) shoferke. Cena zavisi i od tipa zheljene folije, ova je bila malo skuplja a izabrao sam bash nju jer je blago tonirana a ima dobru termo-izolaciju (prethodno sam na Bruxsafol site-u detaljno "prostudirao" karakteristike svih njihovih folija
).
BTW. Ako treba mogu da napravim par slika i okachim na imageshack, ako ikoga interesuje da vidi kako je posao odradjen?
(ja bih zbog klinca stavio onu skoro skroz providnu sa IC zaštitom. Mada sam pročitao ovde na forumu da bi trebalo da sada imaju i fotogray... Mmmmm...
Hvala,
Pozz++Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window++
Comment
-
Comment