Gde u Beogradu zatamniti stakla?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • atg
    CBC Član
    • 04.04.2007
    • 35
    • Beograd, Blok 45, N44.79524° - E20.37527°

Odprilike je to ona folija koju bih i ja stavio, ali samo na zadnja stakla, kod vozaca bih jos svetliju. Ali me sad buni da samo ta Grey20 i Grey5 nemaju interferencije sa GPS navigacijom. Sto je najgore, ceo sajt je nemacki a ja ni da beknem nemacki pa nemogu ni da ih pitam da li postoji neka svetlija folija bez interferencije
    Vous n’imaginez pas tout ce que Citroën peut faire pour vous !
    2008 C4 Grand Picasso, 1.6 HDI Comfort 110KS

Comment

• milan306
      CBC Član
      • 04.05.2007
      • 15
      • Vrsac

re

pa dobro ljudi da vam kazem nesto koliko to kosta i kakva su vam iskustva sa peugeotom 306?kakvi su kederi?kod mene u vs-u lik stavlja folije sunguard crne 30 za 35 evra.
      Peugeot 306 1.8 16V 2001

Comment

• p0peye
        CBC Član
        • 27.10.2006
        • 73
        • BG, SER
        • Lada 110

Re:

Originally posted by overspeed
        To zadovoljstvo me koshtalo 120 veverica, znachi taj "atest" i sva stakla sem (naravno) shoferke. Cena zavisi i od tipa zheljene folije, ova je bila malo skuplja a izabrao sam bash nju jer je blago tonirana a ima dobru termo-izolaciju (prethodno sam na Bruxsafol site-u detaljno "prostudirao" karakteristike svih njihovih folija ).

BTW. Ako treba mogu da napravim par slika i okachim na imageshack, ako ikoga interesuje da vidi kako je posao odradjen?
        Ćao, evo prošlo je vremena od kada si postovao o ovoj temi, pa me zanimaju utisci?
        (ja bih zbog klinca stavio onu skoro skroz providnu sa IC zaštitom. Mada sam pročitao ovde na forumu da bi trebalo da sada imaju i fotogray... Mmmmm...

Hvala,
        Pozz
        ++Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window++

Comment

Working...
        X