Znači kad vidim onu kondenzaciju muka me hvata. By the way, jel se još nekom dešava na 1.9D kad ubacuje u rikverc, a auto ne stoji potpuno, oće malo da melje zupčanike?
Kako ste rešili magljenje farova...
Collapse
X
-
sve sto si pitao je mana navedenih auta... predpostavljam da vozis Punto MK2.... kod mene je HGT i bilo koji mk2 koji sam probao ( u familiji od neki dan imam 2 punta mk2 HGT i 1.2 sporting) ima problema s rikvercom tj malo zapinje i nekad pravo tesko ide ubacivanje u R...
sto se tice maglenja farova i to je boljka, negdje sam citao DIY tekst o tome al ne mogu se sjetit stranice i majmum sam jer nisam zapisao istiOpet se ljudi grudvaju sa tim konjima ko da su jabuke!
http://www.tuningshop.ba/
Comment
-
-
Originally posted by alt+64Originally posted by laudabbKad smo kod farova zna li neko kako se kreću cene za fiat bravu...
Comment
-
-
Originally posted by BOOSTJednostavan nacin za izbeci, voziti sa svetlima danju takodje.
Takodje, treba pripaziti pri menjanju sijalica da li je ona guma koja dihtuje far dobro uglavljena u zleb. Meni je jednom bila skoro ispala, pa sam je lepo vratio, farove imam uvek ukljucene i nikad mi vise nisu maglili farovi.
Comment
-
-
Meni je levi far počeo da se magli kada sam menjao sijalicu u mraku pa ga nisam zatvorio kako treba... Posle sam ga zatvorio kako treba, držim svetla stalno uključena, ali još uvek ima kondenza u faru. Moraće da radi fen za kosu - čim malo vremena uhvatim.Berza polovnih automobila
www.autokrtica.com
Comment
-
-
-
Čačkam danas oko kola, pa ajde i farove da "pogledam". Prvo sam hteo da ih skinem, ali neće da može bez branik da se skida. Staklo ne može da se skine jer je zalepljeno silikonom. Izvučem poziciju, provučem šipkicu sa krpom da vidim da li je zaprljan iznutra, kad jok. Od sve muke ga poprskam (spolja) po staklu sa onim za sjaj kabine (sa mirisom vanile) . Far kao nov, izgleda je ustvari prednje staklo spolja malo ispucalo (Valeo far a od neke plastike je "staklo") pa je bio kao musav. Ako neko ima sličan problem, neka proba. Ne škodi u svakom slučaju, a čim ne škodi...
Sve ovo za Punto 2...
Comment
-
-
Da ne otvaram novu temu. Zamaglio mi far posle onog neveremena u BG. najverovatnije negde ne dihtuje dobro pa bi valjalo proveriti.
Citao sam da je menjanje sijalice kod Stila pravo mucenje. Kako se skida ceo far? Na Mondeu otprilike za 30 sekundi. Rekao bih da je na Stilu potrebno malo vise vremena.Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
Comment