Bio sam se maltene 100% odlucio za crne kad onda ulete ovaj PS...i naravno sad se kolebam...Pa imam one providne stopaljke pozadi, i ove providne bi se lepse slagale, a i bojim se da ne zacrnim preterano ceo auto...Razmislicu jos malo, hvala svima na misljunju, cenim to
Inace cena je oko 300 EUR za par, sto je jeftinije nego standardna svetla za 206...
The difference between men and boys is the price of their toys
na slici iz ps-a su svetla, cini mi se, malo okrenuti u stranu tako da nije bas realno.
ja sam i dalje za crne. "sta mislis koja je boja crnog bombardera"
Mada kao i uvek, ima kvaka. Svetla su za auta sa DESNIM volanom, znaci imaju malo pogresnu geometriju. Ali sve se da srediti, Srbi su makar majstori u budzenju. To sto nikome nikad ni ne pada na pamet, kod nas moze...
Direct Car Parts offer a range of quality UK car accessories. Stockist of Autotek Professional paints and workshop consumables.
Oni isporucuju. Ima ih na sve strane, samo je pitanje naci shop koji je relativno poznat, i koji ima jos par stvarcica koje te interesuju pa da porucis vise stvari odjednom. Cena je oko 300 EUR, i postoje ukupno cetiri varijante, dve grom i dve crne. Razlika u varijantama iste boje je sto jedan tip ima beli a drugi plavi "halo" odnosno "angel eyes" efekat.
Comment