HEADLIGHTS PROJECTOR

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Boso
    CBC Član
    • 05.02.2007
    • 21
    • BL/Baile Atha Cliath

To je ok cijena ako su stvarno dobri kao sto govore, ja ih nikad nisam vidio ali procitah negdje review o njima bash za hid's. Mislim ima i jeftinijih na ebay-u ali nikad ne znas sta dobijes, moj prijatelj ih je kupio za 180 eura plus 10 eura dostave ali nikad nije bio miran sa njima na Integri SIR, niti znam koja marka je bila u pitanju.
    Nemas sliku paketa slucajno?

HID's su jedna od prvih stvari koje cu uradim na kolima kada mi dodje autic, samo ebi ga kada se nalazim bogu iza nogu u odnosu na tebe, ne znam kako da mi posaljes.... mozda busom za BL

PS. Vuki izvini na korupciji teme

Comment

Originally posted by Boso
      To je ok cijena ako su stvarno dobri kao sto govore, ja ih nikad nisam vidio ali procitah negdje review o njima bash za hid's. Mislim ima i jeftinijih na ebay-u ali nikad ne znas sta dobijes, moj prijatelj ih je kupio za 180 eura plus 10 eura dostave ali nikad nije bio miran sa njima na Integri SIR, niti znam koja marka je bila u pitanju.
      Nemas sliku paketa slucajno?

HID's su jedna od prvih stvari koje cu uradim na kolima kada mi dodje autic, samo ebi ga kada se nalazim bogu iza nogu u odnosu na tebe, ne znam kako da mi posaljes.... mozda busom za BL

PS. Vuki izvini na korupciji teme
      Meni treba da stigne za moj auto, pa ce se moci videti uzivo da li vrede te pare..

Sto se tice slanja, sistem nije toliko komplikovan, ja i Goranp iz Mazda Club Serbia foruma smo to odradili ovako:

Ako imas nekog u Srbiji, on meni uplati na moje licno ime u posti, a ja ti mogu poslati busom, ima direktna linija za BL.

Castis malo vozaca i to je to.

Ja se nadam da cu ih imati ugradjene do 5. Honda skupa, ako dodjes, mozemo narucititi, ali otom potom, pitanje je da li si zainteresovan..

Mozemo mi dogovoriti i group buy, smanjicemo onda cenu za jos neki procenat..

Comment

• Boso
        CBC Član
        • 05.02.2007
        • 21
        • BL/Baile Atha Cliath

ja zainteresovan jesam definitivno a placanje je najmanji problem, mogu direktno tebi posaljem "mani" preko WU npr... ili preko nekog u srbiji kao sto ti kazes ako wu tarife budu nepovoljne. Cascenje vozaca se podrazumijeva.

Ajde javi kako to sve "zvuci" kada postavis, a group buy bi defo bila dobra ideja ako bude bilo zainteresovanih.

Comment

Nisam mislio na WU, vec jednostavno u posti uplatis, ja posle 5 min dignem sumu u bilo kojoj drugoj posti, sa brojem koji dobijes od njih, a meni javis naravno..

Sad gleda cale sta pisem, kaze daj da narucimo dva komada, ja rekoh, cek cale, covek je samo pitao...

Evo pogledaj na ovoj stranici:

Uvelicaj kutiju ispod koje pise TUOL...

Poslacu ti na PP moje podatke, pa se cujemo.

Izvini Vuki za trovanje teme, ali oprostices mi za kopce..
          BTW, gledam ti jos jednu, mozda povoljniju varijantu od one koju sam ti rekao danas..

Comment

• Vuki
            CBC Veteran
            • 11.02.2007
            • 113
            • H.Novi, CG

ma samo vi pisite

ima veze sa farovima pa nije off
            Hvala NSX što nemaš tri tone, hvala što te nema David Beckham, hvala što nemaš glupavi "F1" menjac iza volana, hvala što nemaš elektroniku koja kvari zabavu jer ti ona i ne treba, hvala ti što imamo o cemu da sanjamo i cemu da se nadamo.

Comment

Working...
            X