neonke su mozda nekad bile hit, ali u stvari to je obicno smece ko i prskalice. ili sad cesto gledam seljake sa plavom pozicijom od upaljaca, pa odu na pice a pozicije ostave da gore, da bi se mi ostali divili
jedino ako imas neku dobru muziku u kola onda stavis pored zvucnika,cisto onako
@neman greska greska nije samo kuci, ja npr na poslu imam
Hvala NSX što nemaš tri tone, hvala što te nema David Beckham, hvala što nemaš glupavi "F1" menjac iza volana, hvala što nemaš elektroniku koja kvari zabavu jer ti ona i ne treba, hvala ti što imamo o cemu da sanjamo i cemu da se nadamo.
@new: Neonke ispod kola???Sta ce ti to?Jedino ako si pozer i imas neke opake spojlere... To je ilegalno, pisace ti murija kaznu, ako te navataju...
@Vuki: Danas na koje kakve krsine stavljaju diodice i neonke ispod!
Pre neki dan sam video gnojfa 3 sa 2 stroba u masci hladnjaka, joj kad ga navata murija...
jao kad prodju pored mene sa opakim pogledom, plavim pozicijama, obrvicama od izolir trake, bez kata i srednjeg lonca pa ga prvom razvuku .... da ih cuju do sela. jos ako imaju onu sirenu kao patka
inace od svih tih svjetlucavih gluposti jedino su mi strobovi koliko-toliko interesantni
@vtec zar panduri to kod vas konttrolisu. ovi nasi da se pitaju stavili bi neonke na sluzbena vozila
Hvala NSX što nemaš tri tone, hvala što te nema David Beckham, hvala što nemaš glupavi "F1" menjac iza volana, hvala što nemaš elektroniku koja kvari zabavu jer ti ona i ne treba, hvala ti što imamo o cemu da sanjamo i cemu da se nadamo.
Ovde za neonke moze da pise istu kaznu kao i za maglenke.Nema za*ebancije! Prosle godine sam uzivo gledao na Uscu kako panduri smaraju nekoliko njih zbog neonki ispod kola.
Nije prozivka, ovde su ljudi vise tuning nego styling nastrojeni, a stvarno ljudi, pa ako hoce covek da stavi, neka stavi, ako se njemu svidja, neka fura...
nema veze ko vise preferira tuning a ko styling, jednostavno su te neonke ispod kola kic. na neka kola mozda i stoje fino ali ja ih ne bi nikad stavio na svije auto kao ni vecina ljudi odje.
al evo i da pomognem nedje sam procitao da se cijene krecu 4000-5000din
Ja sam dobio neonke preko veze na rasprodaji za 35 evra, ali sam ih i prodao drugaru, posto sam odustao od stavljanja...
Realno, cena jeste tu negde oko 5000 dinara, Gang Land ih ima, iz iskustva onih koji ih imaju, kazu da su prakticnije LED diode, nego same neonke, jer ako udaris neonku, ode cela, a ako udaris diodu, samo ona ne sija..LED je skuplji....
Comment