neonke

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • new
    CBC Član
    • 17.11.2007
    • 10
    • bgd

neonke

Da li je neko skoro stavljao neonke(i gde) i da li zna koliko kosta to zadovoljstvo?
  • NemaN
    CBC Senator XXL
    • 29.11.2004
    • 1560
    • munze

mi ovde ne stavljamo neonke osim ako nisu kod kuce instalirane
    I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• Vuki
      CBC Veteran
      • 11.02.2007
      • 113
      • H.Novi, CG

neonke su mozda nekad bile hit, ali u stvari to je obicno smece ko i prskalice. ili sad cesto gledam seljake sa plavom pozicijom od upaljaca, pa odu na pice a pozicije ostave da gore, da bi se mi ostali divili

jedino ako imas neku dobru muziku u kola onda stavis pored zvucnika,cisto onako

@neman greska greska nije samo kuci, ja npr na poslu imam
      Hvala NSX što nemaš tri tone, hvala što te nema David Beckham, hvala što nemaš glupavi "F1" menjac iza volana, hvala što nemaš elektroniku koja kvari zabavu jer ti ona i ne treba, hvala ti što imamo o cemu da sanjamo i cemu da se nadamo.

Comment

• DexX
        CBC Član
        • 25.03.2007
        • 87
        • Kosjeric

Vuki!!! Delim tvoje misljenje, mada one za mene nikada nisu bile HIT, kao i ostale svetlecje "Dzidza Midze"

Comment

• V-Tec
          CBC Senator XXL
          • 30.06.2006
          • 1615
          • Beograd
          • '89 Civic d16a6

@new: Neonke ispod kola???Sta ce ti to?Jedino ako si pozer i imas neke opake spojlere... To je ilegalno, pisace ti murija kaznu, ako te navataju...

@Vuki: Danas na koje kakve krsine stavljaju diodice i neonke ispod!
          Pre neki dan sam video gnojfa 3 sa 2 stroba u masci hladnjaka, joj kad ga navata murija...
          shuto-expressway.com

Comment

• Vuki
            CBC Veteran
            • 11.02.2007
            • 113
            • H.Novi, CG

jao kad prodju pored mene sa opakim pogledom, plavim pozicijama, obrvicama od izolir trake, bez kata i srednjeg lonca pa ga prvom razvuku .... da ih cuju do sela. jos ako imaju onu sirenu kao patka

inace od svih tih svjetlucavih gluposti jedino su mi strobovi koliko-toliko interesantni

@vtec zar panduri to kod vas konttrolisu. ovi nasi da se pitaju stavili bi neonke na sluzbena vozila
            Hvala NSX što nemaš tri tone, hvala što te nema David Beckham, hvala što nemaš glupavi "F1" menjac iza volana, hvala što nemaš elektroniku koja kvari zabavu jer ti ona i ne treba, hvala ti što imamo o cemu da sanjamo i cemu da se nadamo.

Comment

• V-Tec
              CBC Senator XXL
              • 30.06.2006
              • 1615
              • Beograd
              • '89 Civic d16a6

Ovde za neonke moze da pise istu kaznu kao i za maglenke.Nema za*ebancije! Prosle godine sam uzivo gledao na Uscu kako panduri smaraju nekoliko njih zbog neonki ispod kola.
              shuto-expressway.com

Comment

• DraxNS
                CBC Senator XXL
                • 24.10.2006
                • 520
                • Bačka Palanka
                • Peugeot 307 SW

@new

ako te interesuju neonke... imam jedan komplet (4 plave lampe, sva instalacija, dlajniski, itd)... nov... neotpakovan... javi mi se na PP.

Comment

• new
                  CBC Član
                  • 17.11.2007
                  • 10
                  • bgd

Jel to neka prozivka...ili? Ja pitah da li je neko za pomoc,a ne...

Comment

Nije prozivka, ovde su ljudi vise tuning nego styling nastrojeni, a stvarno ljudi, pa ako hoce covek da stavi, neka stavi, ako se njemu svidja, neka fura...

Comment

• Vuki
                      CBC Veteran
                      • 11.02.2007
                      • 113
                      • H.Novi, CG

nema veze ko vise preferira tuning a ko styling, jednostavno su te neonke ispod kola kic. na neka kola mozda i stoje fino ali ja ih ne bi nikad stavio na svije auto kao ni vecina ljudi odje.

al evo i da pomognem nedje sam procitao da se cijene krecu 4000-5000din

Comment

• -Vedran-
                        CBC Senator XXL
                        • 03.10.2004
                        • 3255
                        • Beograd

Nikog ne zanima da li se to vama svidja ili ne.
                        Ako mozete coveka da uputite na ono sto vas pita, onda pisite, u suporotnom cutite!
                        Power of dreams !!!

Comment

Ja sam dobio neonke preko veze na rasprodaji za 35 evra, ali sam ih i prodao drugaru, posto sam odustao od stavljanja...

Realno, cena jeste tu negde oko 5000 dinara, Gang Land ih ima, iz iskustva onih koji ih imaju, kazu da su prakticnije LED diode, nego same neonke, jer ako udaris neonku, ode cela, a ako udaris diodu, samo ona ne sija..LED je skuplji....

Comment

• DraxNS
                            CBC Senator XXL
                            • 24.10.2006
                            • 520
                            • Bačka Palanka
                            • Peugeot 307 SW

da se ispravim... ovo o cemu sam pricao u "ponudi" i jeste LED a ne neonka.... samo sam se poveo za autorom teme...

Znaci sve sto sam napisao u prethodnoj poruci stoji, uz ispravku da su u pitanju LED sijalice a ne neonske lampe.

Set ionako nije moj, nego jednog mog kolege... a bice jos nekih stvari, sto cu ubaciti u oglase.

Comment

• V-Tec
                              CBC Senator XXL
                              • 30.06.2006
                              • 1615
                              • Beograd
                              • '89 Civic d16a6

@new: Mislim da ih prodaje i Elementa, okreni, pitaj...
                              shuto-expressway.com

Comment

Working...
                              X