Vozim juce autoputem kad odjednom CAK! Kamencic udario u vetrobran. OK, nije prvi put. Medjutim stanem posle desetak minuta i imam sta da vidim - ispred suvozaca u duzini od nekih 20ak cm linija na staklu. Napuklo. Elem kamencic je udario nekih 2 cm od ivice krova i pod prstom se oseca da nedostaje parcence stakla, a linija ide na dole. Linija je cista i ne grana se. Naprsnuce se oseca sa spoljne strane, a sa unutrasnje ne. Staklo bi trebalo da je troslojno (Saint Gobain Securit) tako da pretpostavljam da je naprs'o samo prvi sloj.
Da li neko ima iskustva sa reparacijom stakla i kakva? Auto je Vectra A.
Znam da je bolje novo, ali sam vec menjao sofersajbnu pre 2 godine i ne daju mi se opet pare za istu stvar.
Ako ta reparacija vredi cemu, kao sto tvrde u servisima, pre cu se odluciti za to. Ali bih voleo da cujem iskustva iz prve ruke ako neko ima...
Poruku izmenio: Honda
Da li neko ima iskustva sa reparacijom stakla i kakva? Auto je Vectra A.
Znam da je bolje novo, ali sam vec menjao sofersajbnu pre 2 godine i ne daju mi se opet pare za istu stvar.
Ako ta reparacija vredi cemu, kao sto tvrde u servisima, pre cu se odluciti za to. Ali bih voleo da cujem iskustva iz prve ruke ako neko ima...
Poruku izmenio: Honda
Comment