U subotu dobijam kola nazad od majstora, radio sam na njima limariju i farbariju komplet celog auta, ekstra je ispalo, u komori radjeno itd, itd... Sad me interesuje jedna stvar, ja se unapred izvinjavam ako se ponavlja tema, al mislim da na nesto slicno nisam naisao: ja i majstor krenuli u neku pricu oko poliranja i ja ga pitam sad kad zavrsis, nakon koliko vremena cu trebati da ga ispoliram, a on kaze ja radim i to, sad ako oces pred zimu ja mogu da ti ga ispoliram sa pastom koja sadrzi silikon da bi ti lak bio zasticen u zimskom periodu od rizle i soli, pa se onda taj naneseni sloj skida kad prodje zima ( tako nesto ), i onda se nanosi sloj obicne paste bez sadrzaja silikona. I kaze mi covek cenu 70 evra. Ja iskreno mislim da je to zveketanje po usima, pa me sad interesuje da li i kako bih ja to mogao da odradim, i da li se to stvarno radi pred zimu sa tom pastom sto sadrzi silikon i kako se taj sloj uopste skida kad prodje zima i da nije on to mene mozda baronisao, posto sam u zadnjih mesec dana otkako mi se radi auto izgubio mnogo zivaca, poverenje u majstore i naravno izgubio sam mnogo para.
Hvala unapred!

Comment