Epoksidna smola!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Epoksidna smola!

Da li neko zna da li je EPOKTIT A i EPOKTIT B (proizvodjač neka Slovenačka firma), ustvari set epoksidne smole koji se koristi sa karbon platnom (premazuje se preko njega, konkretno)?
    Video sam taj komplet u MERKURU (u NSu), pa nisam siguran da li sam nešto pobrkao u glavi sa smolom koja se koristi u akvaristici , ili to beše smola koja se koristi da se premaže karbon platno, da bi ga zalepio preko nečega, ili napravio od njega nešto!
    Ako neko ima iskustva i zna da li je to to, bio bih mu zahvalan, da to podeli sa mnom!!!

CTEBA, NS!
  • Laki GSi
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2006
    • 2426
    • Beograd-Vozdovac

Pokusaj na netu da nadjes nesto,uglavnom epoksid je nesto sasvim drugo. Da li si video mozda na ambalazi sta pise?
    Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

Našao sam ja na netu šta je to i čemu služi, ali pitam se da li je to ustvari to što ide preko KARBON platna??? To nisam više siguran!!!
      Pošto mi je neko nekad rekao da ide epoksi smola preko karbon platna (ako sam ja dobro zapamtio= ZATO PITAM)!
      Jer sam ja bio pomislio da bi možda mogla i poliester plastika (ili smola, kako da kažem), ali rekoše da može samo epoksi.
      EPOKTIT (komp. A + B) je epoksidni-poliamidni premaz za beton i gvođće, čvrst, otporan na atmosferske uticaje, otporan takođe na ulja životinjskog i biljnog porekla, otporan na razblažene kiseline, baze, itd, itb, da ne nabrajam!

Pokušavam da doznam je li to tô za karbon, pošto je to nekad bilo nešto jako skupo, a ako je ovo to, onda je cena normalna. Par hiljada dinara (A+B), i to dovoljna količina, za ohohoj karbon platna!

Eto!

Comment

• Van
        CBC Senator XXL
        • 16.02.2007
        • 1425
        • Nbgd

To ti je neka farba na epoxy bazi , bar po tome za sta si naveo kao primenu .
        Probaj na netu da nadjes ko to rpdaje ovde
        ...zivi , Franjo je ziv !!!

Comment

Working...
        X