Nova perionica u mirjevu tacnjie kada ides iz grada, prodjes C-market ka toplani. Sa desne strane Pireus banka pa iza nje. ima i velika reklama ne moze da se promasi. Decko za 330 kinti tako opere auto i u**** turbo cetkom i namaze i nalicka i umirise da ja nemam reci. U poslednje vreme samo tamo idem, lik radi i dubinsko pranje. mozete se, pozvati na mene (vuk-plavi saxo) i Dule ce tek onda da se potrudi ali i bez toga ce te biti zadovoljini 101%.
Dubinsko pranje vozila
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by zverkoNova perionica u mirjevu tacnjie kada ides iz grada, prodjes C-market ka toplani. Sa desne strane Pireus banka pa iza nje. ima i velika reklama ne moze da se promasi. Decko za 330 kinti tako opere auto i u**** turbo cetkom i namaze i nalicka i umirise da ja nemam reci. U poslednje vreme samo tamo idem, lik radi i dubinsko pranje. mozete se, pozvati na mene (vuk-plavi saxo) i Dule ce tek onda da se potrudi ali i bez toga ce te biti zadovoljini 101%.
a kakvi su utisci ostalih posto vidim da je trebalo da bude neki grupni polazak pre 7-8 dana?
ako je momak toliko dobar i svi zadovoljni a pri tome nekoliko puta jeftiniji, treba ga malo izreklamirati za nase potrebe!
Comment
-
-
Re: pranje
Originally posted by MrIgIJa imam losa iskustva sa dubinskim pranjem, pre desetak dana odvezao sam svoj nissan 2003 god. na dubinsko pranje (Autoperionica u Visegradskoj ulici), posle jedno 8 sati rada na njemu dodjem i preuzmem ga, krenem na auto put i upsss, komplet elektronika instrument table, svi pokazivaci, sve lampice, odjednom prestadose sa radom. Posle ovog nemilog dogadjaja obijao sam pragove majstora koji bi mogli da mi poprave elektroniku, trazili su mi do 400 jurica za popravku. Srecom po mene ceo problem sam resio dosta povoljnije, u pitanju je bio EPROM cip i neka stampana kola.
Neznam da li cu se ubuduce usuditi da dam auto nekom susteru da mi ga opere!?
A da ne spominjem pranje motora, masinski nikako NE!
Comment
-
-
ma radi sve sto treba ili sto mu se kaze. evo ja idem sutra ili prekosutra da operem auto za pozarevac. kapiram da je cena smesna da bi se trazio popust za pranje a videcu ja sa njim da clanovi cannona dobiju neki popust na poliranje, dubinsko i tako te fore.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Originally posted by zverkoma radi sve sto treba ili sto mu se kaze. evo ja idem sutra ili prekosutra da operem auto za pozarevac. kapiram da je cena smesna da bi se trazio popust za pranje a videcu ja sa njim da clanovi cannona dobiju neki popust na poliranje, dubinsko i tako te fore.Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
Comment