Kako (ne)poboljsati izgled svog juga

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Porsche Power
    CBC Član
    • 09.01.2008
    • 33
    • Zrenjanin/Novi Sad

Pre nego sto zapocnem ovu diskusiju,zelim da napomenem da je ovaj tekst fikcija,i da je svaka slicnost sa stvarnim automobilima slucajna!!!

Volim juga i vozim ga svakodnevno,ali iziritiran onim sto sve cesce sto vidjam na ulicama,dosao sam na ideju da sastavim sledecu listu.

Ako zelite da "nabudzite" svog juga potrebno je sledece:

1.Posto jugo kao pojava ne odaje prveliki respekt,na njega je veoma vazno dodati oznake tipa GTI,GSI,M3,ili mozda cak i TDI(DI obavezno da bude crveno) kako bi vec unapred naglasili da se ne radi o obicnom automobilu.Naravno pozeljno je imati i sto vise nalepnica na kojima pise sport.

2.Nemojte se stideti da na vaseg juga okacite poprilican broj plavih sijalica-sto vise to bolje.To je korisno iz dva razloga,Prvi je sto ce vozaci koji vam dolaze u susret biti prijatno iznenadjeni zato sto su vas na vreme uocili,a drugi je to sto cete sejati bozicno raspolozenje tokom cele godine.Znaci ne stedite na ovako esencijalnom elementu koji ce oplemeniti izgld vaseg automobila,i ako je potrebno,kupite jos jedan akumulator koji ce sluziti samo za napajanje mnogobrojnih plavih sijalica u vasim kolima.

3.Obavezno skinite srednji i zadnji lonac,jer oni nisu nikome ucinili dobro,i samo prigusuju rasan zvuk motora iz Rakovice

4.Ako nocu krenete u grad,dva puta proverite da li vam je ulkjucena zadnja maglenka.Ako nije izgubicete potencijalne uzdahe devojaka i komentare usputnih prolaznika tipa Vau!!!

5.Jugo je poznat po veoma cvrstoj limariji,tako da mu branici uopste nisu potrebni i samo kvare njegovu izuzetnu aerodinamiku-skinite ih sto pre!

6.Ako poznajete nekog ko vozi ladu samaru,obavezno mu skinite tockove i stavite na vaseg ljubimca jer je naucno dokazano da na jugu lepse stoje,a i poboljsavaju ubrzanje.

7.I za kraj,da bi vas ostali vozaci u saobracaju shvatili ozbiljno,morate na vetrobran staviti nalepnicu tipa "bad boy" ili "najbrzi"

Nadam se da i vi imate nekih svezih ideja,pa me slobodno dopunite........
  • Nezki
    CBC Senator XXL
    • 04.01.2007
    • 409
    • Beograd

To ti vozis Porsche pa si pustio muda

sala naravno zanimljiv tekstic
    Opel Corsa C by Nezki

Comment

• Porsche Power
      CBC Član
      • 09.01.2008
      • 33
      • Zrenjanin/Novi Sad

Morao sam da napisem ovo,to mi je lezalo na dusi....Da i sam ne vozim juga,ne bi me toliko pogodilo to sto vidjam
      Pozdrav!

Comment

• bokija
        CBC Senator XXL
        • 25.01.2008
        • 640
        • Beograd

Originally posted by Porsche Power
        Morao sam da napisem ovo,to mi je lezalo na dusi....Da i sam ne vozim juga,ne bi me toliko pogodilo to sto vidjam
        Pozdrav!
        Sto se nerviras?Ima li boljeg poziva na unakazavanje auta nego kad to sama fabrika uradi?Jedini plasticni poduhvat koji priznajem je Yugo GVX u metalik boji sa spojlerima za strano trziste na bezolovni benzin.Sve ostalo je uvreda za te jadne zastave koje tovare plastikama toliko da pocinju da predstavljaju opasnost po okolinu kad pocnu da otpadaju delovi na rupama.Do nedavno sam i ja trosio Keceve,ali osim originalnih spojlera i alu-felni nisam nista kacio pride.Inace oni sa okom za dizajn bi od Stojadina sa dva poteza olovke napravili bolji dizajn i od Yuga i od Floride.Kad oboris liniju haube i podignes liniju petih vrata dobijes prilicno dopadljiv dizajn,slican maloj Alfi...Al jbg...bolje praviti propao dizajn iz pocetka,elegantnije je nego prepravljati stari.
        I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

• milan_g1
          CBC Senator XXL
          • 07.02.2007
          • 863
          • Karaburma

Ja sam juce na ibarkoj video parkiranu 128-cu, nisam stigao da je slikam
          2.Nemojte se stideti da na vaseg juga okacite poprilican broj plavih sijalica-sto vise to bolje.To je korisno iz dva razloga,Prvi je sto ce vozaci koji vam dolaze u susret biti prijatno iznenadjeni zato sto su vas na vreme uocili,a drugi je to sto cete sejati bozicno raspolozenje tokom cele godine.Znaci ne stedite na ovako esencijalnom elementu koji ce oplemeniti izgld vaseg automobila,i ako je potrebno,kupite jos jedan akumulator koji ce sluziti samo za napajanje mnogobrojnih plavih sijalica u vasim kolima.
          E bas takva je bila, cini mi se da je imala plavu diodu na svakom mogucem cosku, video covek da kamioni i autobusi imaju neka zuta (gabaritna) svetla pa on resio da stavi plava!
          "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• Porsche Power
            CBC Član
            • 09.01.2008
            • 33
            • Zrenjanin/Novi Sad

I jos kad tako nesto ugledas nocu na otvorenom putu,molis boga da to ne budu vanzemaljci koji su dosli da te kidnapuju....

Comment

• V-Tec
              CBC Senator XXL
              • 30.06.2006
              • 1615
              • Beograd
              • '89 Civic d16a6

Evo ja malo da dopunim:

-Na haubi izbusiti otvore za vazduh(snaznoj masini je potrebno i snazno hladjenje motora kao i dovod vazduha),

-Zalepiti velike nalepnice(po mogucstvu sa strane ili na haubi a moze i na oba).Tribali ili besan kineski zmaj odaje prolaznicima da je vasa masina opaka, a drugim ucesnicima u saobracaju daje do znanja da se s njom ne treba kaciti.

shuto-expressway.com

Comment

• bokija
                CBC Senator XXL
                • 25.01.2008
                • 640
                • Beograd

Ne zaboravite na pojacani grejac zadnjeg stakla,da vam se ne smrznu ruke dok gurate da upali.Volan ukradite detetu sa dubka,jer kakav je to sportski auto ako nema mali volan.Posto ste vec napali na decu,konfiskujte im i kadice za kupanje i na njima ispisite Riknjavo.Stavite sto vise zvucnika u auto jer osim sto ce vas cuti i zapaziti oni skupljaju i vuku delove koji vam odpadnu usput.Radar detektor vam ne treba,posto nasa policija nema radare koji mogu da uvate Yuga.
                I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

• Porsche Power
                  CBC Član
                  • 09.01.2008
                  • 33
                  • Zrenjanin/Novi Sad

Originally posted by bokija
                  Radar detektor vam ne treba,posto nasa policija nema radare koji mogu da uvate Yuga.
                  To je zbog cd-a na retrovizoru

Comment

• Kenno
                    CBC Senator XXL
                    • 21.08.2006
                    • 460
                    • Zenica, BiH

eh da je samo problem yugo
                    inače se slažem sa svim napisanim, bolje ništa ne raditi na pitanju vanjskog izgleda nego upropastiti auto, bilo koji....

Comment

• QV lale
                      CBC Senator XXL
                      • 09.11.2005
                      • 734
                      • Zrenjanin (klek)

Jel se to spominje nesto poput ovoga ?

Kad budem isao kod devojke,uslikacu jednog stojadina koji je u isto vreme i 101 i m3 i Daewoo...
                      Originally posted by Sheta_Junior
                      ...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...

Comment

• Porsche Power
                        CBC Član
                        • 09.01.2008
                        • 33
                        • Zrenjanin/Novi Sad

Poznat mi je auto sa slike

A najvise volim kad vidim da neko drpi sa juga oznaku 1.3 pa stavi na stojdzu.......

Comment

• V-Tec
                          CBC Senator XXL
                          • 30.06.2006
                          • 1615
                          • Beograd
                          • '89 Civic d16a6

@QV lale: E to sam ja objasnjavao u mom predhodnom postu!
                          Takvih makina ima i po BG-u.Najvise ih ima po okolnim selima...
                          shuto-expressway.com

Comment

• shonsy
                            CBC Senator XXL
                            • 11.05.2007
                            • 1391
                            • London/Beograd
                            • Honda CBR 125R

Boze ovaj yugo ima cetiri otvora na haubi, pomislio bih da je unutra 6.3 motor iz AMG-a! Strasno, bas ga je isciganisao.... Inace ja volim sredjene jugice, pod tim mislim kartingovane (novi izraz by shonsy) a ne ovako "sredjene"!

Comment

Working...
                            X