Dnevna svetla?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Punto Abarth
    CBC Senator
    • 11.12.2006
    • 220
    • Novi Sad, Groblje :) 16° 31' 0" E 45° 17' 30" N nekad :(

Dnevna svetla?

Da li neko ima ideju kako napraviti dnevna svetla na autu? Uzmimo na primer moj auto kao zamorce... Punto mk2. Pozicije na njemu su prilicno slabe, sta mislite o varijanti povezivanja kao na novijim audi modelima, da sijalica dugog svetla radi slabijim intenzitetom (samo tokom dana, zajedno sa pozicijom, sa kojom deli isto ogledalo). Naravno, kad se upale kratka svetla, ta "advanced" pozicija bi trebala da se ugasi, i da svetli samo kratko i fabricka pozicija. Ne znam da li me neko razumeo, poenta je da se naprave dnevna svetla, kao na audiju.
    http://www.youtube.com/watch?v=7lgcQUQZBtE

Kupujem HGT/sporting volan
  • sErGiO
    Moderator
    • 30.01.2007
    • 2769
    • Neko selo pored Beogr
    • Alfa Romeo 156SW

A koja je svrha toga? Zar nije mnogo jednostavnije koristiti oborena svetla kada to bude propisano zakonom?

Comment

• Punto Abarth
      CBC Senator
      • 11.12.2006
      • 220
      • Novi Sad, Groblje :) 16° 31' 0" E 45° 17' 30" N nekad :(

Dnevna svetla?

Nema neke velike svrhe, sem da lepo izgleda, a nije neki seljacki fazon "stajlinga". Kratka svetla inae stalno imam upaljena, ali ovo lepse izgleda, svetle ti svetla u sredini. Vizuelno jako lepo deluje, makar meni. Dakle, kao na novim audijima
      http://www.youtube.com/watch?v=7lgcQUQZBtE

Kupujem HGT/sporting volan

Comment

• reaper_HGT
        CBC Senator XXL
        • 05.09.2007
        • 888
        • Beograd

pa pazi verovatno moze ali to je ipak fiat i igranje sa zicama, njemu i fabricke prave probleme ja recimo zadnju levu poziciju moram da kucnem da bi proradila

Comment

• MOSLER
          CBC Senator XXL
          • 27.05.2005
          • 1064
          • Niš

Ne znam zasto bi se mucio sa prepravkama kad mozes da kupis dnevna svetla koja se poput maglenki montiraju na branik.HELA ima veliki izbor

Comment

Working...
          X