Fiat Stilo, plastika na tabli
Collapse
X
-
...kod mene je ta plastika odvojena od instrument table po krajevima...i sa leve i sa desne strane...Tako je uradio bivsi vlasnik...
Ali, mozda bas zbog toga sto je slobodna po krajevima [ inace, to se primeti samo kada bih ti npr. rekao da gledas bas u nju ], ona ne pravi nikakve zvukove...Mislio sam da je zalepim, sve dok danas nisam procitao ovaj tvoj post...sada cu je verovatno ostaviti tako...
Mozda da i ti uradis isto...
-
-
Comment
-
-
Ja jesam lepio taj otvor za ventilaciju ispod šoferke na strani suvozača i nemam zvuke koji potiču od njega, ali zato mi sama tabla ume ponekad da zavibrira i prvi zvuk kao hiljadu muva zunzara!
To se skoro uvek dešava posle prelaska preko neke rupe posle čega mi se čini kao da se tabla vrlo neznatno pomeri i počne da zuji.
Dešava se potpuno bez ikakvih pravilnosti jer ume da se ne desi i po nekoliko dana, ali se uvek vrati i podseti me da sam ipak kupio polovan auto 6 godina star, što ne znači da mora da pušta zvuke ali ...
Rešavao sam tako što umetnem parče tamnog stirpora zarubljenog tako da uđe između table i šoferke ili samo malo pritisnem tablu i ono prestane.
Ono što me nervira je što ne razumem da li to zujanje potiče od toga što je tabla preblizu šoferki i zvuk je od "udaranja" table u staklo ili potiče od samih vibracija table (ovo drugo mi je verovatnije). To je zato što zujanje ume da prestane i kada tablu i gurnem malo ka šoferki ili je malo samo cimnem prema sebi.
Nisam siguran ali mislim da je MNOOOOGO komplikovano skidanje table jer sam se zanosio da je pritegnem na neki način, ali za sada me još uvek ne nervira toliko da se ozbiljnije pozabavim time...
Koliko je stvarno teško pristupiti tome što drži tablu ne bih li je ipak pritegao i da li bi to uopšte pomoglo?
Comment
-
Comment