Bio sam danas u servisu , gledao auto sa ortakom , pozvao tog farbara i odgovorno lice da vidimo sta cemo .Farbar kaze da je farbao auto u fabricoj boji koja je zapisana na gepeku automobila i da je to ta boja,znaci moja je izbledela verovatno tokom vremena a razlika se vidi na mestu gde se spaja levo i desno krilo sa stubovima soferke,na spoju izmedju vrata i krila se ne vidi pa smo se dogovorili da odrade te stubove tj da se ne vidi prelaz.Pricao sam sa nekim ljudima , svi kazu da uglavnom nova boja vise sija od stare i da treba vremena da nova boja izgubi sjaj , nekih 6 meseci pa se onda polira i dolazi vremenom do izjednacavanja.Eto,nemam pojma ,nadam se da nisam pogresio , mislim koje drugo resenje imam ako je farban u fabrickoj boji i to kako kazu Fiat-ovim bojama.Sutra nadam se da ce biti sve gotovom i da cu konacno posle mesec dana koliko stoji u servisu dobiti svoj auto koji sam tek kupio a posle 3 dana udes,maler,ali bice sve ok,kazu sa novim delovima bolji nego pre
Jel radi neko farbanje na forumu i ako je iz BG-a moga bih da svratim ako je neko voljan cisto da baci pogled kad uzmem auto posto stvarno nisam strucnjak a opet ne znam nikoga ko se bavi tom profesijom.
Hvala,
Marko BGD

Jel radi neko farbanje na forumu i ako je iz BG-a moga bih da svratim ako je neko voljan cisto da baci pogled kad uzmem auto posto stvarno nisam strucnjak a opet ne znam nikoga ko se bavi tom profesijom.
Hvala,
Marko BGD
Comment